Tuesday, April 25, 2006

Eile sai jälle Tallinnat väisatud ja üle pika aja Tallinnas ka asjalikku sporti tehtud! MMA rääkis lihavõtete aegu tennise mängu plaanidest ja eile saigi see teoks tehtud ning tennisega sinasõprust uuendatud. Poolteist tundi kerget tennisemängu Tondiraba sulejope väljakul. Täitsa mõnus kogemus, miskit on ikka mul tennisest meeles ka. Ja väga vahva oli see, et täitsa hea koormuse sai. Vaatamata MMA vähesele tennisekogemusele ja täiskasvanuna-alustanule-tüüpilise-tehnika-puudulikkusele-löökide-kangusele on MMA puhul kohe tunda, et tegemist on läbi ja lõhki spordipoisiga. Suudab palli mängus hoida ja liigub platsil hästi.
Enda mängu ma parem ei kommenteeriks: tehnika laguneb liiga kergelt, lihtsaid lööke lähen lööma liiga kergekäesilt ja tulevad sundimatud lihtvead sisse. Näiteks suutsin elus esimest korda teha servil järjest 4 topeltviga ja geim lännu oligi ilma et MMA palli puutuda saaks. Masendav. Ühesõnaga, järgmine kord olen kindlasti parem. Seis jäi muideks 6:3 4:3

Pärast tennist sai võetud kiire dušš ja siis RevalSpordi kitsukesse pallisaali kiirustatud, sest seal olid juba pool tundi mind ootamas /sooja tegemas Ülar ja Pillu-Mellu, kellega sai võrkpalli mängitud. Vanad head Ülejõe kolmapäevakud tulid meelde :)


Tegelikult oli täna hommikuks plaanitud 5 km sörkjooks tutvumisega varahommikuse kesklinna-kadrioruga, aga kahjuks pidin Qnr'it alt vedama ja ei näidanud oma nägu pool seitse sebi ees. Tõesti kahju on, aga Jako juurest tulek oleks liiga varajane olnud ja teisi häiriv-ülesäratav. Aga järgmine kord teen selle väikese tiiru kindlasti kaasa.

1 comment:

Hannele said...

Oi, tennis! Isostari pulbri viskasime alles ülemöödunud aastal ära, oli vanaks jäänd.

Kuule, sa unustasid masendavale lingi alla panemast. Vihje: masendav=üks erakond, guugelpomm