Wednesday, January 02, 2008

13. nädal, 3. päev

Mõnusat uue algust, kallid sõbrad!
Et see oleks pikem kui eelmine :)

Aga egas midagi, tuleb kapist välja tulla ja hästi kantud vana rada sisse talluda. Homme on see suurepärane pöördepunkt, kus käidud teed saab olema rohkem, kui veel käia on.

Katsun ka aegapidi taastada mõningal määral need kadunud 2 nädala juhtumised. Nii et seda postitust tasub aeg-ajalt uuesti piiluda. Aga täna seda vist rohkem ei tee, kuna väss on veel aastavahetusest sees. Enne tuleb sellest lahti saada, siis saab normaalseks hakata.

Kaalu on umbes-täpselt seal, kus 11. nädalaga alustasin. Nii et suht-koht õige tunnetus oli mul enda suhtes - et kui jõuluaeg end samas kaalus suudan hoida, siis olen graafikus. Pool maad veel minna ja pooled kilod veel kaotamata. Anname tuld ja laseme rasvad kärssama!

Ja eks kärsahaisu hakkab vaikselt tulema, sest erinevalt eelmisest aastast tuleb sisse ka sportlik moment-komponent. Praeguses plaanis on:
- 19. jaanuaril ALFA 2008
- 20. jaanuaril ehk Viru maraton. See sõltub eelkõige sellest, kas lumi tuleb nädala jooksul maha või mitte ehk kas saan piisavalt suusatrenni teha. Distantsiks tuleb pigem lühike kui pikk, sest eks ergomeeter nõuab oma ja eks suusakilomeetreid ei ole just palju all veel ja küll jõuab kevade poole veel mõne pikema vabatehnika otsa samuti teha.
- 27. jaanuaril ACG Winter Xdream ehk isegi läbi kulgeda

Eks see nimekiri hakkab vaikselt täienema.
Erinevalt neiu A'st ei taibanud ma aastat vahetades lubadusi endale anda, nii et eks see blogi saab ikka ja jälle olevat Mirko lubaduste ja võitluste pelgupaigaks.

4 comments:

Anonymous said...

Aga Tartu maratoonile ka lähed (kui lumi ikka jääb)?

Hõissa, nüüd jälle miskit lugeda :)

Anonymous said...

Väegade hää! Mulle on isegi armuaega antud, enne kui pean saanile hüppama nagu lubatud

Anonymous said...

Jõudu uuesti 100 kg püüdmisel. Alfa 2008 sõudmisel kohtume.

Anonymous said...

Siis kokkuvõttes oled seisnud paigal. Mis on ju hea! Tagasilangust(= kaalutõusu)pole olnud! Torre!