Thursday, January 17, 2008

murrame läbi

Nii, kallid blogilugejad.

Teen kiire update teile, mis vahepeal teoskil olnud.
Esmaspäevane "kontrollkaalumine" ehk võistlust veel ei olnud, aga aasta "alguspunkt" sai kirja, et uue aasta edenemist järgida. Mul kaalu oli 101.3 ehk 0.1 kilo läks alla. Eks see pühapäevase hilisema söömise tulemus oli. Neiu A on peaaegu tagasi seal, kus alustas. Nii et eks uue hooga läheb see edasi ja ehk ta pajatab sellest ise...

Saabus ALFA 2008 startlist. Meeste vabaklassis 38 võistlejat, mina 3. eelsõidus 7. veel. Start kell 12.33. 2. stardis läheb 1. veel rajale ka Emeri Lepp, nii et eks mul siis selleks ajaks selge enam-vähem, mis aja pean välja punnitama, et finaalsõitu jõuda. Ja kui sinna jõuan, siis see vahetult pärast meeste finaalsõitu ehk kell 16.57. Nii et täitsa piisavalt aega, et end välja puhata eelmisest pingutusest. Kui ei jõua, eks siis tuleb suusatrenni minna, et järgmiseks aastaks tugevamaks saada.

Kõige olulisem uudis: murdsin läbi ja väga jõudsalt. Olin juba tükk-tükk aega pendeldanud seal ülevalpool sada, nii 101-102 vahel. Sel nädalal (v.a esmaspäevane hommik) on õhtune ja hommikune kaal stabiilselt 100.5 või nii olnud, pole langenud öösel mitte grammipoegagi. Tundub, et olen asjale jälile saanud. Asi on vee joomises päeval. Viimasel ajal on see vee joomise režiim mul ära rikutud, kuna töö juures muutus süsteem. Enam meil pudelivett ei ole, aga tuleb masinast filtreeritud vett. Nii et nüüd peab klaasi/tassiga tooma. Tass väike, saab tihti otsa, aga ei ole alati meeles seda täita.

Aga nüüd asja juurde. Eile sai normaalselt vett tarbitud, nii ka hakkas öösel kaal langema.
Õhtul eluskaalu 100.1 kilo, hommikul 98.3 kilo ehk rekordilised 1.8 kilo all. Päriskaalu seega 99.3 kilo. Nüüd tuleb pingutada, et enam ülevalpool 100 mitte näha.

4 comments:

Anonymous said...

Kalev Sport teeb otseülekande. Nii et teleka ette kaasa pingutama. Ja varu enesele üks tühi pudel ja võta vesi sinna, jagub kauemaks.

Anonymous said...

Tore, et tubli Mirx jälle kirjutab aeg-ajalt:) Vee osas ikka üsna kreisi -mul jätkub küll tööl enamasti ühest kuni kolmest klaasist terveks päevaks ja seejuures üritan sellele mõelda, et tuleb rohkem juua, kui isu oleks!

Aga Mirx - laupäeval jõulumäele suusatama?:) Tegelikult lubab vist kahjuks näd.- vah-ks tormi.. Niisiis tavapärane Tervisex;))

@mirx said...

Mellu, sa vist üldse ei ole tähelepanelik blogilugeja. Eelmises ja ka selles postituses ju mainis, et võtan osa ALFAst, seega ei saa kuidagi olla Jõulumäel.

Aga tulin just Piritalt lumelt, täitsa pandav rada oli arvestades ilmaolusi viimasel ajal.

Anonymous said...

Mul olid jah otsad kokku viimata, et millal see Alfa oligi - aga kuulsin, et olid Alfal väga tubli!! - tegija:) nüüd hakkan Sinu järgmisi postitusi lugema ja saan kohe ehk täpsemalt ka teada selle Alfa kohta!