Monday, January 14, 2008

15. nädal, 1. päev

Täna sai end kontrollkaalutud, 101.2 kilo, nii et nädalaga ei tulnud miskit alla. Selle panen kahe teguri süüks, esiteks laupäevane Hansa konverents ja uusaastapidu, kus kogusin lisagramme ja samuti eileõhtune hilisem söömine.

Aga pole hullu, need ühekordsed asjad lähevad kiiresti meelest, sest praegu näitab kaal juba 100.5 kilo. Ehk volle oli jälle väga kasulik kaalulangetaja.

Panin end täna kirja ka Vomaxi koormustestile. Avavad nad veebruaris ka Pirital keskuse, nii et ma siis saan olema nende üks esimesi kliente seal. Samuti regasin end ära ka Alfa 2008 võistlusele vabaklassis. Eesmärgid seal siis järgmised: sõita aeg alla 3.10 (Märdiga sai kasti õlle peale kihla veetud) ja teine: murda kvalifikatsioonist finaalsõitu (kuigi ei kujuta üldsegi ette, mis aeg sinna viiks). Et vähekegi vormi koguda, tuleb nädala sees rohkem puhata ja ainult ehk kaks korda kergelt sõudeergomeetrit tirida, et tunnetus päris ära ei kaoks.

1 comment:

Anonymous said...

Kas ka auhunnakasti tühjendajad on leitud, kui võidad(mida ma loodan)? Üksi Sinu naha vahele pugedes on neid kalorikesi/grammikesi liig palju.