Tuesday, February 05, 2008

5.veebr, Vastlapäev!

Tänase vastlapäeva avas kuklilaks. Pole üldse ime, onju?! Ise käisin toomas, kell 8 Pagaripostes oli siuke kukli järjekord et kole kohe. Aga väga hääd olid- moosi, vahukoore ja sokolaadiga. Njämma. Siiski, üks traditsioon jäi tegema, hernesuppi ei söönudki. Oli selle põhjuseks siis vähene huvi supi vastu, hajameelsus või söödud seenekaste, kes seda enam tagantjärele tuvastab.

Igastahes, vaatamata kesistele ilmaoludele, liug sai tehtud. Mitte küll nüüd kelguga, vaid uiskudega. Enne uisurajale jõudmist käisin trennis ka.

Tänane Sveni Fatburn oli tunduvalt madalama pulsiga, päris rahulik ka. 45min erinevaid kombinatsioone, keskmine pulss 148. Enne aeropsi 15min ratast ja pärast 30min. Kokku 1181 kCal.

Pärast trenni kiire riiete vahetus ja Pirtale uisutama. Minu jaoks veidi kõhedust tekitav kogemus. Elus olin vist korra-kaks enne uiskudel seisnud, sõitmisest rääkimata. Aga tunni jääl ma veetsin, ja kusjuures kordagi ninuli ei käinud. Potentsiaalseid kordi oli kuhjaga, kuid suure õnne ja püüdlustega suutsin püsti jääda. 1,15 uiskasime, 833 kCal. Päris hea 2 tonnane kulu õhtu kohta :)

Nüüd siis (kell on pool 12 öösel) sõin 2 suurt megaõuna ja jõin 2 kl mahla. Kuna magama veel ei lähe, siis las seedib.

1 comment:

Anonymous said...

Taname huvitavat teavet