Sunday, February 03, 2008

Nõudluse survele vastates ...

Kuna neiu A näitas ülesse väga head isiklikku eeskuju, siis ega mina saa kehvem mees olla. Tuleb samuti oma tegemistest aru anda. Vahepealse aja jooksul on saadud tegelda järgmiste asjadega:
- kolm korda võrkpalli mängitud, millest viimane tuli eriti hästi välja
- kolm korda tennist mängitud, kõik korrad erinevate tütarlastega ja rõhk tennisemängu tarkuse edasiandmisel. Kerli puhul ei saakski enam eriti aru, et ta alustas tennisega 2 aasetat tagasi, täitsa korralikult mängib. Triinu puhul on tehniline nurgelisus ikka kohati näha, aga suvega on näha edasiminekut, just suutlikkuses mängida kiirema tempoga ja teha vähem lihtvigu. Neiu A teeb oma esimesi tennisesamme, eelnevad mõned toksimised on jätnud oma robustse jälje; nende eemaldamisega tuleb alguses ropult vaeva näha. Piinarikas saab see olema, aga tore on näha, kuidas inimene areneb, kui tehaksegi löögi ajal seda, mida treener (ehk siis antud juhul mina) enne seletanud või ette näidanud. Piisab mul ainult neiu A'l ümbert kinni võtta ja õige liigutus koos läbi teha, kui järgmist palli lööb nagu kulda. Loodan ainult, et õpetatav ei kaeba mind kohtusse seksuaalse ahistamise pärast :$
- Talvine Xdream sai läbitud; ehk leian aega, et täpsemad muljedki kirja panna. Pilte vaadake blogi päisest viitamisetaga nagisse.
- Üks jooksuots Harku ringil koos Aloga, millele eelnes ring ülikehva lumeoludega Pirital.
- Väike curlinguturniir eelmine laupäev hansapangahulludega
- Reedel 7 tiiru ehk 10 km suusatamist Trummis (oi, kui libe oli, panin esimesel 30 meetril kohe külje maga; pärast suusa- ja tasakaalutunnetus paranes, kui olin oma 2 ringi paaristõugetega kindlust kogunud, siis sai juba uisutama kah hakatud).
- Täna 10 tiiru ehk 14 km suusatamist Trummis ja lõdvestuseks 3 km jooksuots, neiu A ja Märdiga.

17. nädalat saab läbi, 8 veel ees. Eluskaalu 96 kilo ringis, ehk siis 97 kontrollkaalu. Täpselt graafikus. Märdi kaalu järgi on langust 20 kilo isegi, võrreldes siis selle ajaga, kui Märt esimest korda külalisi oma uues kodus võõrustas ja me kaaluarvasmismängu mängisime.

No comments: