Monday, October 08, 2007

1. nädal, 1. päev

Trenn: poolteist tundi võrkpallitreeningut, kus siis põhirõhk oli harjutustel. Lõpus oli veerand tundi ka suure punkti mängu.

Toitumine: hommikupuder moosiga, klaas astelpajumahla; väike sealiha sinepi kastmes tatrapudruga /aga Hansas nad ei oska tatart teha/, klaas astelpajumahla/ nüüd õhtul paar õuna ja paar klaasi apelsini mahla. Lisaks tarbisin päeva jooksul 3 liitri vett.

Kaal: Ostsin uue kaalu, nii et õhtused näidud hakkavad tulema selle pealt. 113.5 kilo ("vana" mehhaaniline kaal näitas 119-120, nii et 6 kilo umbes viltu. Hommikul oli teadupärast töö juures 114.4 kilo, nii et eks järngnevatel päevadel saa nende kaalude vahe ka selgeks tehtud.
_____________
Promised to Regi that there will be summaries, at least, in English. So, I'll quickly globalize it and try to deal with previous ones today eve.
1. week; 1 day
Training component: 1.5 hrs of volleyball
Nutritional component: Breakfast: porridge with jam and one glass of sea-buckhorn juice. Lunch: Pork in mustard sauce with buckwheat porridge. And the same drink as for breakfast. In addition some apples after training + couple of glasses of orange juice; 3 litres of water during a day.

Outcome: 113.5 kilos on a brand you Soenhe digital weight that I bought.

2 comments:

Anonymous said...

Jõudu kilode liigutamisel, aga sealiha vaheta kohe kindlalt kana vastu ja treenigutes ürita hoida madalat pulssi, mis võrkaplli mänguga tavaliselt ei tule. Ratas, sörk, kerge sõudmine jne. on puhas rasvapõletus.
Alguses on kilod rasked minema aga kui lihas all ja treeningkoormus juba talutav siis läheb hoogsamalt.

@mirx said...

Tänud rax soovituste ja ergutuste eest!

Võrkpallist küll loobuda ei raatsi, aga aeroobne trenn on küll plaanis, põhiliselt sõudeergomeeter, ka jooks, kui olen kindel, et luuümbrisepõletik ei tule uuesti kimbutama. Ratas ei ole vist mulle, kuna tundub liiga tuim väntamine olevat, aga eks näis, kui joosta ei saa, eks siis tule ratast puki otsas vahelduseks vändata. Kui lumi maas, siis saab suusa peale üle mindud.

Aga sealiha kohta: eks ma ürita jah rohkem kala ja kana süüa, aga kui seekord oli valida praetud/paneeritud kana hautatud sealiha vastu... siis usun ise, et tegin parema valiku.