Monday, October 22, 2007

3. nädal, 1. päev

Tänane päev hakkas vara. Kell viis hommikul näitas kaal 111.7 kilo. Kaks klaasi ananassimahla ja kaks banaani turgutuseks ja sammud lennujaama poole. Hullumaja on lennujaamas hommikuti. Selgelt on 5 avatud letti economy klassi reisijatele vähe. Õnneks tabasin viimasel hetkel äriklassi check-in'i suunduda. Lõpuks lennukis olles tuli välja, et istun Premium klassis ja äriklassi check-in oligi mõeldud minusuguste jaoks, kuna pilet oli economy klassi oma, aga söögiga. Pannkooki seentega pakuti, väike , aga paks singitükike oli pannkoogi alla ära peidetud koos ühe imeliku kartuli sarnase asjaga. Värviks oli lisatud üks viil! tomatit. Puuviljakausike oli samuti. Imepisike topsike jogurtit. Saia moosiga. Topsike apelsinimahla. Selle peale olen nüüd siiani sõitnud. Kõht hakkabki tühjaks minema pärast kosutavat lõunauinakut. Peaks ülesse otsima mõne söögikoha, et kergelt einestada ja siis jooksma. Päike ongi ilma soojemaks kütnud, hea Brüsseliga tutvuda. Hilisõhtune söömaaeg on veel ees. Siinne fitness klubi on samal korrusel, kus mu tubagi. Eks tuleb sealtki vist läbi astuda enne unne suikumist öösel.

Täiendatud: Sportimas käidud. Alustuseks astusin sporditoast läbi, rohkemaks ei saa seda nimetada. Vaatasin ringi ja mõtlesin, et istun ratta peale ja väntan soojaks end. Kui 3 minutit olin vändanud, siis sai villand. Ei sobi see mulle ikkagi. Venitasin ja suundusin välja parki jooksma. Oma üllatuseks avastasin, et park suletakse kell 5. Ega see suurem asi park kah ei olnud, no kilomeetrist ringi ka ei oleks mahtund seal tegema. Hotelli kodulehe järgi olid mul lootused suured, aga näe, mis välja kukkus. Tegin kiiresti plaanid ringi ning sörkisin umbes 40 minutit tänavatel. Rohkem ei oleks suutnud, kehv õhk ja kõva pind ei tee põlvedele head. Samuti oli joostes pulss liiga kõrge! Kehv õhk? Hõre õhk (kui kõrgel merepinnast Brüssel on?)? Vähene magamine öösel? Tühi kõht? Nii tulingi spordiruumi tagasi. Kokku oli seal kaks jalgratast, kaks jooksulinti, millest üks ei töötanud, üks universaalne jõumasin, hantlid ja pink ning minu suureks rõõmuks ka sõudeergomeeter. Bingo! Bongo! Nii ma tõmbasin seal oma 5000 meetrit ära ja mõtlesin, et lähen sauna. Aga vot kus lops, see tuleb eelnevalt ise sisse panna. Eks siis see jää homseks hommikuks. Kokku siis 1.15 trenni, natukene üle 1000 kcali ja pulsid 140-173.

Enne trenni sõin ära ka kaks banaani. Ostsin neid rohkem, et hommikul oleks enne trenni midagi hamba alla panna. Kaalu ei tea, nii et tuleb kannatada veel oma 50+ tundi, kui teada saan, mida need hilised õhtusöögid siin tähendavad... Eks ma vist ei suuda seda tunni aja pärast algavat menüüd pärast ülesse lugeda. Praegu veel kahtlen, kas viisakuse pärast peaks mõne veiniklaasi endale lugema või mitte.

erinevad teodTäiendatud veel: Söömaaeg oli äge. Klaase sai kokku löödud rohkem kui kaks korda. Päris hea kerge ja mõnus aperatiiv oli. Alguses snäkitud redist, erinevaid tigusid, krevette, mingit lihaollust kallerdises. Pearoona toodi lauda igaühele potitäis sinimerekarpe. njämmad sinimerekarbidNjämmad olid. Kõrvale friikartuleid. Turgutuseks vett, veini ja õlut. Kas keegi teist on näinud, et õlut tuuakse lauda mahlakannudes? Mina ei olnud senimaani seda kogenud, nüüd nägin omasilmaga ja rüüpasin ka sõõmu. Magustoiduks olu imepisike kausike mingit šokolaadikreemi. Piisavalt magus oli, nii et rohkem ei olekski tahtnud. Nüüd magama, et hommikul vara ülesse ärgata ja sõudma ning sauna minna, et see kõik kahjulik välja hingistada.

Lahtiütlus: pildid on pärit Henri poolt Brüsselis klõpsitud albumist.

2 comments:

vooster said...

Jõudu Mirx, õige ettevõtmine, ka tahtejõuga saab mägesid liigutada kui selle nimel tööd teha ning vaeva näha, igatahes huviga jälgin su ponnistusi RSSi teel.

Anx said...

tule juba tagasi, hakkame normaalselt trenni tegema! :)