Wednesday, October 10, 2007

1. nädal, 3. päev

Täna siis trenni ei teinud, otsustasin, et loen parem raamatut. Nimelt leidsin Tark ei torma blogist viite Zilmeri et al "Normaalsele söömisele", mille ma endale kohe muretsesin. Eks siis loodan selle studeerimisest rohkem pikemaajalist kasu kui ühest trennikorrast. Käisin tänagi Proellixe peal pekki väristamas. Pärast õpetasin välja ka neiu A, kes nüüd seda hellitavalt võbistamiseks kutsub.

Tänane menüü nägi välja järgmine: suur naturaalne omlett tillukese majoneesikilluga, 2 viilu sepikut ja klaas astelpajumahla. Kalkuniguljašš tartrapudru ja ohtra porgandisalatiga, millele värviks lisatud tomati-kapsa salatit. 3 killukest leiba ja keefir lisaks. Õhtul jällegi kodujuustu tomatiga, kaks pasteedi-juustu seemneleiba ning ploomimahla. Päeva jooksul sai keha puhastatud ka tavapärase 1.5 liitrise veepudeli abil.

Kaalu on hetkel 114.6. Eile õhtusest kaalust oli hommikuks voodisse jäänud 0.7 kg vähem, nii et eks eilne trennijärgne aktiivne ainevahetus veel jätkus. Eks homme hommikul ole näha, mis toimub kaaluga öö jooksul, kui trenni ei ole all.

3 comments:

Anonymous said...

Torgin jälle...:D
Lugesin selle "normaalse söömise" ka ise eile ära. Tähendab alguses üritasin lugeda, aga kirjanikud on üritanud hirmasti kildu rebida ja see teeb raamatulugemise hirmus raskeks. Parem on lugeda iga lõigu lõpus olevad näpunäited ja siis saad ka teada, et normaalne söömine on see, mida sa niikuinii igapäevaselt teed. Kahtlane raamat, ehk saad sina rohkem inffi sealt.
Teine asi veel, kas sa loed kokku ka päevast (kilo)kalorite hulka. Hea oleks kui mõne päeva söödud kogused välja arvutad ja sinna kõrvale ka kulutatud kõrvale tooks. Huvitav oleks vaadata.
Head isu.

@mirx said...

samad tunded seoses selle raamatuga. ootasin natukene enamat nendelt autoritelt.

see kilokalorite loendamise mõte on vaikselt peas küll keerelnud, ainuke probleemne valdkond on see, kuidas seda täpselt mõõta (kuna puutun igapäevaselt tööalaselt mõõtmisega kokku, siis ei tahaks seda fifty-sixty printsiibil teha.

Eks blogisse selle igapäevste toitumisharjumuste kirja paneminegi täida seda eesmärki, et kui piisav andmestik tekiks, siis annaks seda mõne spetsialistiga koos analüüsida ja õigeid korrektuure teha.

Anonymous said...

Kindlasti oskad ise google'it kasutada aga mõned lingid mida ma ise omal ajal kasutasin et toiduainete kalorisisaldust leida jm...
http://www.brianmac.co.uk/nutrit.htm
http://www.body-town.de/kalorien/

tore näha et sa keha alguses liialt ära ei ehmata, protsess olgu progresseeruv, ära heitu kui tulemused kohe ei tule. kaloribilanss on minu arust üks väga hea asi ja tõesti, stabiilsus on märksõna...

jõudu ja kirjutamistahet.

sinu suurim fänn