Monday, October 29, 2007

4. nädal, 1. päev

Neljas nädal hakkas pihta. Seniajani on kõik vinks-vonks olnud ja liigun ilusasti graafikus. Kui kõik plaanikohaselt läheb, siis näeb lähipäevil ehk ka numbrit alla 110 kilo.

Hommik algas 7-vilja pudruga, te võite arvata, kas topeltmoosi oli kõrval või jah!? Astelpajumahl on veidike käärima läinud, nii et tervet klaasi ei hakanud alla vägistama. Oli teine vist üle nädalavahetuse lahtiselt meie IT-maja puhvetis seisnud. Lõunal sai käidud Soku pubis kanasalatit balsamico kastmega söömas käidud, mida ma suutsin pükste peale kah ajada. Suur piim ja viil saia kõrvale. Enne tööpäeva lõppu sõin töö juures ära kaks banaani ja ühe kohupiimakreemi. Ning praegu pärast trenni sõin 4 tellissaare ubinat ja jõin turgutuseks pool klaasi apelsinimahla.

Volletrenn oli täna päris hea. Löökide ajal ei tulnud need eriti välja, aga mängus polnud viga, lõin maha ka selliseid palle, mida ei oleks uskunudki, et neile käsi alla ei saada.

Unustatud: kõige halvemad pahed unustatakse ikka ära, tunnistan nüüd ausalt ülesse, et töö juures sõin enne lõunat ära 2 väikest tükikest torti. Vot nii!

No comments: