Sunday, October 14, 2007

1. nädal, 7. päev

Võtan päeva kiirelt kokku. Algas pea 1 kilo kaotamisega öösel ja selle tasategemisega hommikusöögi lauas. Salatid.särgid.värgid, juustud.kanad.koogid.kringlid. Mahla. Siis sai mitu tundi vegeteeritud ja eelmist posti, mis juba mitu päeva mõtteis, kribatud.

Pikk jooksuots sai tibutava ilma kiuste samuti tehtud. Hea meel on, et neiu A'gi ei heitnud meelt ja aitas mul mööda saata seda tundi ja seitset minutit mõnu Pirita terviserajal. Kulus 1104 kcal, pulsid 154-175. Nõksa kõrge, eks!? Need väikesed tõusunukikesed seal teispool jõge ajasid pulsi üles ja tulid alla alles siis, kui uus tõus vaja juba võtta. Aga tempo oli meil selline mõnus, paras juttu ajada. Kaalusime eksperimendi korras end enne ja pärast jooksu. Rajale jätsin ühe kilo + natukene veel seda vihma/higi, mis riietes akumuleerus. Väga raske oli seda viimast mõõta.

Pärast trenni sai samuti salatit.liha.tomatit söödud. Juustukringlit kõrvale haugatud. Ning lahja kohupiima plaadikook oli ülihea. Venna juures tantse jälgides närisin ajaviiteks ära ka 3 õuna. Homsele päevale lähen vastu 113.8 kilosena. Oleks pidanud ikka ise need kõik kvikstepid kaasa kappama, siis võiks muretult homsele päevale vastu minna. 1.5 kilo olen vaid alla võtnud. Ei tea kas sellest piisab, et neiu A'd lüüa. Kui ta suutis pärast jooksuotsa distsipliini paremini hoida, siis tal on kindlasti see nädal vähemalt kilo kadunud. Ja kõht annab endast märku, tuleb seda vist veega täita, et uinumine rahulikum ja kiirem tuleks. Täna öösel tuleb voodisse jätta vähamalt kaks korda niipalju, kui Oja&Juur tänases Ärapanijas madratsireklaami parodeerisid.

5 comments:

Anx said...

niiniiii...... eilsest sportlikust päevast on lihased suht haiged, seetõttu tuleb täna kohe peale teha..... et siis õhtul pallima!
ja veel, reede pole kaugel, seega on võimalus,et sellest nädalast saame rõõmu mõlemad! :)
mina sain oma rõõmu täna hommikul kätte. jippiiiii

Anx said...

sorrivaaannnnnnnn, valehäire. väike möödarääkimine...... aga siis rõõmupäev on taas 26.okt!

Anonymous said...

Mind ikka huvitab, et millest see pulss jooksurajal ikka nii kõrge oli - et kas ikka ainult jooksisest....;)

Anx said...

näähhhhh, ikka aind jooksmisest, millest muust??? aiai, keegi tahab millelegi vihjata...aga õnneks olen ma blondiin, ja ei saa muhvigi sotti :)

Anonymous said...

Looduslaps

Helen on suht õnnetu nende 3 õuna pärast:D
Tema oleks ka "sidruniga" päri-kompensatsiooniks või nii!!