Monday, October 15, 2007

Kontrollkaalumine. Mine pekki!

No ei ole võimalik. 113.2. Ainult -1.2 kilo alla. Kodus näitas kaal hommikul veel 112.8 kilo (kontrollisin igaks juhuks veel 2 korda) ja tavaliselt on näidanud kodune kaal 0.2 rohkem kui kontrollkaal tööl. Ja mis kõige toredam, neiu A. võttis alla tervelt 2.2 kilo. Palju õnne! Kutsun Sind teinekordki päev enne jooksma. Neiu A. löömiseks oleksin pidanud ma alla võtma 3.3 kilo, siin ei oleks olnud abi ka sellest kaalude erinevusest ega nädalavahetusel mitte-patustamisest. Nälgima oleks pidanud, et selliseid tulemusi saavutada. Mine pekki; oleks teadnud, et nii haledalt lüüa saan, oleks eile õhtul natukenegi rohkem neid toidu ülejääke nautinud; siis oleks täiega need head juustusnäkid, kohupiimakringlid ja lahjad plaadikoogid pekki läinud :D

P.S Järgmine kontrollkaalumine toimub asjaolude kokkulangemisel (mina järgmise nädala alguses 3 päeva Brüsselis; neiu A. esmaspäeval Berliinis) järgmise nädala reede hommikul. Uut auhinda veel teada ei ole, aga väikesed mõtted on seekord tekkinud mulgi.

7 comments:

Anx said...

Sa oled ikka super kirjutaja. Mina sain küll kõhutäie naerda :)
aga jah, oleksid pidanud minu näpunäiteid kuulama- ei mingit trenni, sest muidu tuleb lihas ja see kaalub :) aga tegelt, ilma naljata, ma ikka trennitasin ka viimastel päevadel, L-P sai sporidklubis paar trennitundi tehtud ja eilne jooks läks asja ette. Tähh sulle. Ja katsu sa mind järgmine kord jooksma mitte kutsuda! :)

Anonymous said...

ja ainult kaaslase võitmine on oluline? Aga iseenda...?

Anx said...
This comment has been removed by the author.
@mirx said...

muidugi käib võitlus eelkõige iseendaga, pikemas perspektiivis. Aga lühiajaliselt on end väga hea motiveerida väliste stiimulitega. Iseenda üle võin hõiskama hakata siis, kui suuremad tulemused (10 kilo, alla saja jne) käes alles on.

Anx said...

jummala tõsi jutt...aga teate kui palju ärevust tänases hommikus oli???
mina nt ei julend sellele klaasist ollusele põrandal astuda, kuna kartsin Mirkot....

@mirx said...

no su kartus oli ju õigustatud, s.t et sa ise ei uskunud silmi, kui nägid nii väikseid numbreid, arvasid algul ju, et need on 10 võrra suuremad ja et ma lõhkusin kaalu ära :P

Anx said...

arvasin jah,et kaal on rikkis :) aga nüüd siis on järgmiseks korraks ka diil koos ja ponnistamine hakkab taas pihta :)