Monday, October 15, 2007

2. nädal, 1.päev

Täna oli lihtne päev. Rõõmustasin koos neiu A'ga tema edusammade üle. Nii tööl kui ka hiljem Laimondsi võrkpallitrennis. Hea uudis on see, et alates homsest hakkavad meil ka teisipäeviti võrkpallitrennid pihta. Täna oli juba tunda trennis kergust ja väikest lennutunnet, vähemalt oma arust hüppasin küll kõrgemale ja liikusin platsil kiiremini. Eks asi ka selles, et hakkab vaikselt saalitunnetus tulema rannavolle asemele.


Söömisega pidasin ka täna piiri: riisipuder topeltmoosi ja astelpajumahlaga. Terav tibu riisi garneeringus hunniku porgandisalatiga. Klaas piima ja kaks viilu sepiku laadset saia. Enne trenni kerge õuna-muraka-mee-jogurti-kohupiimakreem ja üks banaan. Umbes neli liitrit vett päevas, millest pool trenni jooksul.

Kaal näitab praegu 112.4 kilo. Õhtune historical low.

1 comment:

Anx said...

meeleolu oli täna jah kuidagi ülev, peaks ütlema,et sul kaa onjuuu? trenn kulges tõesti mõnusalt, löögid olid sul täiesti tiptopp, mõned isegi superhead- kuulsid, kuda ma platsi äärest sulle arvukaid kiidusõnu loopisin? aind et õhtu suutsin ma ära käkerdada, oli siis mul vaja see kinoplaan maha matta? aga jõuab..... tark ei torma :)