Friday, October 19, 2007

2. nädal, 5. päev

Tubli olin täna. Ei oleks uskunudki, et need kõik kolm olulist asja saavad tänasel kiirel tööpäeval tehtud. Jõudsin õhtul trenni, ProElloxe kuuris käisin ja õhtuoode sai samuti töö juures söödud.

Tänane menüü:
Riisihelbepuder moosiga ja keedetud muna segatuna sulavõiga kolmel sepikul. Igahommikune astelpajumahl. Lõunaks sai võetud suur taldrikutäis lihapada üleküpsetatud kartulipudru hunnikuga, porgandisalatit ja hapukurki. Gefiluse hapupiim ja viil peenleiba ning viil mingit natukene teralisemat leiba. Lõunal haarasin kaasa ka õhtuooteks väikese viigimarjade-mee-misiganes kohupiimakreemi. Seisis ta mul kuvari kõrval ja läks soojaks. Sellegipoolest oli üllatavalt maitsev. Õhtul enne trenni võtsin valgulaksu - kodujuustu pea terve topsitäis, mille kõrvale sõin ära ka külmkapist leitud väikese juustutükikese, mis eelmisest nädalast oli seisma jäänud (mingi 75 grammi oli ehk seda Vene juustu veel järgi). Klaas jõhvikamahla sai samuti ära joodud.

Trenni poole pealt sai lastud end väristada tavapärase slimming programmi abil. Päris trenn jäi kahjuks 1.20 pikkuseks, kuna mitte kuidagi ei jõudnud varem kergejõustikuhalli. Selle aja jooksul sai siis end soojaks joostud-võimeldud ning kaks korda 5000 meetrit 4 minutilise joogipausiga vahepeal ära sõutud. Esimene 5000 tulid keskmise tempoga 2.17,5 500 meetri peale. Teises tõstsin tempot umbes 4 seki võrra. Pulsid olid 124-156, kusjuures kõigest 17 minutit sõudsin kõrgema pulsiga kui 137. See 156 tuli kätte viimasel paarisajal meetril, kui olin viimast tuhat sõitmas natukene aktiivsemalt, et keha ikka higiseks saada :D Muidu selline alla 140 tiksumine ei võta särkigi korralikult märjaks. Samas üks tüüp minu kõrval arendas tempot tsipa alla 2 minuti, distantsiks samuti 5000, aga mees tõmbas end nii rihmaks, et viimase 1000 alguses jättis asja katki ja läks hingeldades ratta peale taastuma. No nii ei ole mõtet ju treenida! See ju pikas perspektiivis tervisele kahjulik, kui oma piire ei teata ja trenni tehakse "kuidagimoodi".

Tänase suhteliselt suurte söögi- ja joogikoguste kõrval näitab kaal praegu 112.6 kilo. Hommikuks olen jälle kilo kergem :)

P.S Seekord usun oma võitu neiu A. üle surmkindlalt. Ta on seegi nädal näidanud ülesse stabiilsust ja trenni jõudnud vaid esmaspäeval. Nädalavahetuse Berliini-tripil tuleb tal pidu-ja-pillerkaar. Kas siin on keegi, kes ei usu minu seekordset võitu? Kui jah, siis äkki terendab väike kihlvedugi?

3 comments:

Anx said...

Tõsi ta on, olen looder, ei salga üldse. ja juba teist nädalat.....õnneks on mul uuel nädalal veel mõned päevad aega end parandada ja sulle järgi võtta :) nädalavahetuse peale ma ei panusta tõesti, kuna miskit head oodata sealt ei ole, seda siis korraliku toitumise ja trenni poolelt :( aga elame näeme, võit tuleb loodetavasti siiski selle inimese õuele, kes rohkem panustab ja pingutab ja selle ausalt välja teeninud on :)

Anonymous said...

Tunnen puudust lubatud ingliskeelsetest nädalakokkuvõtetest.

Aga kadetaks teeb küll kui lugeda et millel kõigel Suure Konkurendi töötajad oma cafeterias heamaitsta saavad lasta... Ja ka kehaväristajast võin vaid und näha.

@mirx said...

Qn, iga asi tuleb omal ajal.

Ja kui sa veel kuuleks-näeks, mida meil Läti peamajas pakutakse, siis läheksid kadedusest lõhki. Meiegi oleme siin lätlaste peale kadedad, aga õnneks enam mitte kaua, kuna varsti laieneme kõrvalolevasse majja, kus lisaks tulemas juurde hansakatele hüvesid. Aga tule mõnikord meile külla!

annika, ega see mu trip kodusesse Pärnusse parem ole, lauad on lookas söögist. samuti tuleb mul hakkama saada 3 päeva väljamaa toidu peal ja pidudel. Nii et ära alla anna veel!