Friday, October 12, 2007

1. nädal, 5. päev

Tasa ja targu, gramm-grammi haaval lähenevad juba ammu nägematud uued numbrid.
Õhtust kaalu 112.9 kilo, see nädal esimest korda õhtuti alla 113 kilo, kui tavaline taks on olnud 114+kopikatega. Tundub, et kui nii edasi läheb, siis neiu A'l ei ole enam pääsu ja esmaspäeval saabub mu tähetund ning õnn tuleb minu õuele suurepäraste auhindade näol:D

Eriti veel siis, kui ta eelistab juba mitmendat-setmendat korda sellel nädalal õhtuti trenni minemata jätta. Ai-ai-ai-ai. Aivaravai-aivaravai. Shoppamine ei langeta ju kaalu; Sa oleksid ikkagi pidanud tulema täna õhtul koos minuga kergejõustikuhalli. Nimelt sai seal ära tehtud 1.15h kestnud aeroobne treening keskmise pulsiga 134 ja maksimaalse oli 155. Kaloreid kulus ligikaudu 1000. Põhiosa aeroobsest treeningust moodustus 10 kilomeetrine sõudmine ergomeetril
(aeg 47.12,5), enne ja pärast seda veel soojenduseks/lõdvestuseks jooksuringid ja venitamine.

Õhtuse söömaajal hakkan juba vaikselt rutiini kätte saama: nimelt kolmandat päeva järjest tarbisin sama komplekti (kodujuust+tomat+pasteedi-juustuleivad). Hommikul lubasin endale šokolaaditorditüki, oi see oli hea ja rahuldas täielikult mu magusavajaduse. Lisaks juurde viieviljaputru ohtra moosiga ja astelpajumahl. Lõunaks sõin Cafe Petersonis lõhepastat päikesekuivatatud tomatitega, keefir ja saiaviilud võidega kõrvale ammustatuna. Õite hea oli. Cafe Peterson on väärt lõunane toidukoht mõnusa atmosfääriga. Teine lemmik lõunati on Madli söökla, kus on ülelinna keedukartulid.

Aga mis seal salata. Tunnistan ülesse. Tegin ka pattu. Kuna toakaaslased Eesti finantsist olid see nädal õite tublid, siis nad tegid enne tööpäeva lõppu väikese tähistamise. Pakkusid šampust ja torti. Ja ma ei suutnud vastu panna. Võitlesin, mis ma võitlesin, aga šampuseklaas oli juba sattunud kuidagi märkamatult mu pihusse ja laua peal silmasin ka Diana poolt lahti lõigatud väikest torditükikest, mille ma otsustasin kiiresti ära krahmata.

Aa, ja oleksingi unustanud, lisaks sai täna 1.20h bowlingut mängitud kolmekesti, nii et eks sealt tuli ka väikene koormus. Viimati mängisin eelmise aasta oktoobri lõpus Hansa Spordiklubi sünnipäeval. Nii et pikk vahe ei lubanudki miskeid erilisi tulemusi täna. 3. voorus juba hakkas vaikselt välja tulema ja X'd lendama. Oktoobri lõpuks tuleb end vormi viia, et järjekordsel spordiklubi sünnipäeval 'finantsistide reservmeeskonna "Worst Case"' au kaitsta. Nimelt sai täna kokku pandud kaks võistkonda ja finantsistid neisse suurejoonelise loosimise teel ära jagatud. Eeldatavalt tugevam võistkond kannab nime "finantsistide esindusmeeskond "Best Practise"'.

P.S Eelinfo: Homme siis tuleb eriti sportlik päev: päeval jälle aeroobne trenn, millele järgneb kerge tennisemäng Märdiga. Tuleb tema tase (areng) üle vaadata. Pärast väike saun ja siis prantsatada end tugitooli Inglismaa-Eesti vutilahingut vaatama. Kui sealt end kunagi saab püsti aetud, siis tuleb sammud seada Kalev SPA'sse, kus Raili-Airi peavad sünnipäeva. Pühapäevaks veel konkreetseid plaane pole tehtud, kui ilm vähegi kannatab, siis tahaks teha ühe pikema jooksuotsa väljas. Kõik on oodatud osalema!

4 comments:

Anonymous said...

Mis mõttes "kerge tennisemäng" Märdiga? Ikka jube lai vend... ainus ala, kus must parem oled ja kohe laiama. No vaatame seda veel.
Märt

Anx said...

tegelt on nii, et ma neid kordi, kus ma trenni ei jõudnud, lugema ei hakka. kergem on lugeda kordi, kus trenni sai tehtud- tervelt 1 õhtu......mul on piinlik küll, sest plaanid olid hoopis teised-....... aga esimese korra lasen sul võita, ülejäänud tulevad mulle :)

Anonymous said...

Võib sõbralikku soovitusi anda?Osta lahjat juustu, mitte rohkem kui 26%,aga 15%-sel pole juustumaitset; ära lõunasöögi kõrvale leiba-saia söö. Ja üldse unusta sai ära.

Anx said...

sõbralik soovitus kõrva taha pandud :) paistab,et keegi on tarku raamatuid lugenud w? aga jah, tõsi ta on.....eks näis, täna tegin üle pika aja ühe aeroobikatrenni ära, jube raske oli, aga loodan,et edaspidi hakkab harjuma ja kergemini minema.....homme siis jooksma :)