Tuesday, October 30, 2007

4. nädal, 2. päev

Hommikul kogesin midagi uut - kaal ei olnudki langenud oma 1 kilo, vaid kõigest mõnedsajad grammid. Uskumatu, sama uskumatu kui need kaardi- ja münditrikid Brüsselis. Ja eile oli ometi võrkpalli trenn. Aga äkki peitub lahendus selles, et Laimondsit ei olnud eile trenni andmas?

Enivei, ei maksa selle pärast pikalt põdeda. Hommikul sõin multikat vaadates ära suure naturaalse omleti salatiga, killuke majoneesi oli maitseks ja klaas enam-mitte-käärind astelpajujooki samuti. Lõunal sai väisatud üle-linna-kartulite kohvikut ja böfstrooganov klaasi piimaga alla kugistatud. Õhtuooteks kohupiimahõrgutis ja õhtuks kodujuust-tomat, 5 10-vilja rösti juustuga, üks banaan ja umbes pool liitrit jõhvikamahla. Ning siis väike sõba silmale oma kolmveerand tundi, las toidud seeduvad natukene ja siis trenni.

Täna sai tehtud vähe pikemalt, seda väha lihtsal põhjusel - jõudsin normaalsel ajal halli. 1.38 oli trenni pikkuseks ja selle aja jooksul jõudsin sõuda 3*5000 meetrit. Viimase 5000 kilomeetri tegin kiiremas tempos, esimest korda alla 20 minuti. Eelmised jäid sinna 21.20 kanti. Järjest kiireneva tempoga. Viimased 3000 sõudsin alla 2 minuti 500 meetri kohta ja viimasel tuhandel kerisin järjest tempot pea 1.40ni välja. Maksimaaleks pulsiks sain 181. Aga taastusin ruttu, oma 2 minutiga oli pulss juba 110-120 vahel. Keskmiseks pulsiks sain 135, tsoonis (137 ja 155 vahel) tuli trenniaega 51 minutit. Kaloreid kulutasin 1270 45% rasvapõletusmääraga.

Trenni läksin 111.4 kilosena ja tagasi tulin sama raskelt. Trenni ajal jõin ära 1.5 liitrit vett, nii et eks sama palju pidin siis välja higistama. Loodan, et homme olen kilo kergem.

Tuli veel meelde, et päeval sai töö juures ka ProEllixe'ga võbistatud üle pika aja. Samuti vaatasin üle meie IT-maja jõusaali. Väga mõnus, seal on kaks sõudeergomeetrit. Tundub, et tuleb hakata hommikuti tunnike varem tööle minema, et päeva sportlikult alustada. Samuti saab siis sõudergomeetrite vastasseinal olevast telerist Terevisiooni näiteks jälgida.Veel parem oleks, kui BBC või CNN'gi seal oleks. Siis saaks end globaalsete uudistega väärtallikatest kurssi end viia.

3 comments:

Anonymous said...

Looduslaps..

..mirx, böstroogonov kirjutatakse õigesti hoopis niimoodi: BÖFSTROOGANOV!!!

Sehv de kuhnja

@mirx said...

täpselt-täpselt, parandan ära
eks ööd olid juba pimedad ja meeled mitte enam kõige teravamad, kui seda kribasin

@mirx said...

kusjuures, vaatasin järgi, f täht oli mul ennist täiesti olemas, ainult o oli a asemel