Wednesday, October 31, 2007

4. nädal, 3. päev

Hommikul ei pingutanud eriti, et varem ülesse saada ja tööle sõudeergomeetrit tõmbama minna. Mõtlesin, et võtan täna kergemalt, kuna eile andis põlv ja reis sõudmise ajal natukene tunda. Ja uni oli ka. Aga ehk läheb homme paremini, siis saaks 2 treeningkorda kirja. Ja laupäevaks on pikk jooksuots (2h) Märdiga plaanis, loodame, et ilm seda ära ei riku.

Hommikuseks pudruks oli 7-viljapuder, moos oli topelt, aga tundmatu ollus, astelpaju mahl hea nagi ikka ja multikas (Shaun the sheep nimeks sel) üliõpetlik. Lõunaks sõin suure kalapaja tavaliste kartulite, külma kastme, porgandisalati, kahe viilu sepiku ja klaasi piimaga. Jama on see, et IT-majas ei saa ise kartuleid ja salatit tõsta, nii et peab kokatädile head nägu tegema.

Õhtuooteks üks õun ja kodus jõudsin veel kaks banaani + kohupiimakreeemi + klaasi mahla ära süüa/juua. Ja siis oli minek. Hansa Spordiklubi pidas sünnipäeva. Bowlingus. Alguses saime auhinnatud kauaoodatud karikaga oma eduka esinemise eest pesapalli võistlusel ja individuaalselt auhinnatud spordisärkidega aktiivse osavõtu eest osakondade vahelistelt jõukatsumustelt. Kuulide kõrvale sai võetud klaasike-kaks õlut ja hästi väheke snäkki. Pool üksteist pakuti veel torti ning šampust. Mängisime ka mõned mängud piljardit. Huvitav on see, et olen kergem, kui kodunt välja minnes. Aga eks seda ole näha homme juba, kuidas tegelikult täna õhtune režiimi pidamatus kätte maksab.

2 comments:

Reinumag said...

Ah et sellised hirmsad pingutused? Tahtsin lihtsalt seda öelda, et kui muu ei aita, proovi mägedes käimist. (Mäed on muidugi muudel põhjustel ka huvitavad.) 4000st kõrgemal isu eriti ei ole, aga energiat kulub nõlvadel parasjagu. Toitu ei jõua ka kuigi palju kaasa vedada:P
Ainus oht on see, et alla tulles kiputakse kaotatut kiiresti tasa tegema :D

Madis

@mirx said...

mäed on jah head. tean omast käest. eelmine aasta sai suusatamas alpides käidud (3250 oli max) ja miski 5 kilo kadus nagu naksti nädalaga. aint selline suur langus tule pikapeale tagasi. just ostin ka selleks hooajaks lennupileti ära, et veebruari lõpp, kui kaalu langetamine läheb raskelt, siis mäed aitavad seda viimast pingutust teha