Thursday, November 01, 2007

4. nädal, 4. päev

Hommikul ei saanud jälle vara üles, aga see-eest olin taibu ja võtsin tööle kaasa spordikoti. Aga selle kasutamisest või kasutamata jätmisest juba järgmistes lõikudes. Eelnevalt siiski tänased söögid ja joogid. Hommikul tavapärane puder topeltmoosi ja astelpajumahlaga. Lõunaks pikkpoiss hapupiimaga. Jube maitsetu oli. Peaks vist venna saatma meie IT-maja kokkadele õpetust jagama. Õhtul siis 2 banaani ja 3 10-viljarösti juustuga. Vett tarbisin üle 3 liitri.

Trenni sai täna tehtud ja ütleks isegi, et piisavalt palju ja mõnuga. 3.5 tunni jooksul 2.5 tundi liigutamist. Kõigepealt sõudsin 10 km; esimese 5 km ajal unustasin pulsoka sisse lülitamata, kui meelde tuli, siis sain poole trenniga üle 400 kalori ja pulsid 130-155. Plaanisin küll sõuda 15 km, aga ei saanud arvuti tagant piisavalt vara tulema ja ei tahtnud kossu ka minemata jätta. Seega asendasin viimased 5 km ProEllixe kuuriga. Siis kähku pessu, kodust läbi asjade vahetused, kiire õhtusöök ja Viimsi poole ajama. Kõik need toimetused suutsin teha tunni ajaga ja pool kaheksa patsutasime platsil juba palli. Ega eriti hästi välja ei tulnud, viset ei ole ja kaitses olin aeglane.

Kaalu on praegu suurepärased 110.3 kilo (ei-ei-ei, see oli trennist tulles, nüüd astusin igaks juhuks veelkord kaalule ja te ei usu oma silmi - 109.8 kilo - täpselt nii, kaks korda veel kaalusin üle). Nii et esimene vahefiniš on ületatud, aga hoog ei tohi raugeda, kütame aga juurde. Kristel küsis mult, et kuidas kaal langeb, kas on graafikus. Eks ma siis panen paremaks jälgimiseks ülesse ühe graafiku, kust siis hea saada ülevaadet kaaluga toimuvast.

2 comments:

Maarja said...

Hästi tubli oled tõesti. Huvitav on lugeda ka su "läbielamisi":)

Paar asja, mis silma jäid ja mida kaaluda võiks:

1. Ära söö liha ja kartulit koos ja saiad-leivad jäta ka lõunasöögi kõrvalt ära (sh kringlid, koogid).
2. Ära söö pärast kella 1800 õhtul, siis hakkavad imed sündima:)
3. Äkki sa kaalud ennast liiga tihti? Kaalujälgijad minu teada teevad seda 1-2 korda nädalas. Aga samas, see on vist selle jaoks, et kaalulangetajad ei satuks masendusse, kui paar grammi hoopis ööga juurde on tulnud. Sinul vist seda ohtu ei ole:)
4. Mine vaata www.kaalujalgijad.ee - sealt saad häid nõuandeid ja retsepte.

Cheers!

Maarja

Anonymous said...

Päris piisavalt segane graafik, järsku peaks ikka mingi keskmise võtma. Kohati sootuks lüngad. Tundub, et algus oli võimas, siis sattus mingi kehv periood, aga nüüd hakkad kosuma.