Saturday, November 03, 2007

4. nädal, 5. päev

Ärkasin sama raskelt, kui rõõmsalt õhtul magama minnes - 109.8 kilosena. Jube kerge oli olla :D
Hommikul sõin isuga ära riispudru topeltmoosi ja astelpajumahlaga. Enne lõunat suutsin alla kugistada tee kõrvale veel ühe viineri- ja ühe porgandipiruka. Lõunaks tavalised makaronid hakklihaga (jätkuvalt maitsetud), nii et ketšup voolas ohtralt. Kõrvale veel hapupiima ja boonusena 3 pannkooki moosiga. Sellised keskmised olid, mitte väikesed ega ülepanni, vaid no umbes 10 cm läbimõõduga. Lõuna lõpetuseks avastas Diana, et 3 pannkooki on talle liig, mis liig, sest ta oli samuti tee kõrvale samad pirukad nahka pistnud. Mis mul siis muud üle jäi, kui vapralt veelgi kaks pintslisse pista.

Õhtul siis jõusaali. Kuigi plaanisin üldse selle vahele jätta, sest laupäeval ees ju 2h jooksu. Aga mõtlesin, et noh kannatan ära. Alguses oli jube raske. Esimese 5 km ajal mõtlesin küll, et selle tõmban ära ja siis on kõik, ära koju sööma ja pokkerisse. Pärast esimest 5 km turgutasin end pekivõbistajal ja hiljem juba vaatasin, et mis see veel üks 5 km ära siis ole, silmanurgast saab ju Reporteri päevauudiseidki piiluda. Pulsoka unustasin seekord üldsegi spordikotti.

Suhteliselt hilise õhtusöögina hävitasin kiiruga 2 banaani ja 3 pasteedileiba juustu ja kurgiga.
Õhtul magama minnes näitas kaal 110.7 kilo.

1 comment:

Anonymous said...

Sa oled ju hullem, kui noored emmed: see mis lapsest üle jääb, endale kõhtu. Kahju raisku minna! Nii minu kaal kasvas ja alla enam ei lähe.