Sunday, November 18, 2007

6. nädal, 6. päev

Kaal ei ole katki, kuid unustasin lihtsalt blogisse märkimast selle eile. Aga äkki on küll katki, kuna ta näitab liiga suuri numbreid. Koju jõudes näitas too isegi suuremat numbrit kui 110, aga siis olid mul veel vatid ka seljas. Õnneks näitab see normaalolukorras 108.8 kg. Aga siiski liiga palju, kuna ma ei suutnud jalgpalli vaadates olla ja krõbistasin krõpse, kuna need olid mul kogu mängu vältel käeulatuses.

Jalgpalli vaadates: 1.5 liitrit aroonia-mustika-misiganes ACE't (üle 600 kcali!!!), 100+ gr krõpse, umbes 4 After Eight šokolaadi piparmünditäidisega. Üks õllesigar.
Lõuna/õhtusöök: Alitante pasta (lõhe, krevetid, kalamari), klaas piima ja pool pätsi sooja ciabattat määrdevõiga.
Hommik: 5 võileieba juustu ja tomatiga, juustu-muraka jogurt (400 gr) ja ohtates kogustes mahla.

Trennis sai kah käidud ja neiu A'gi sinna veetud. Kokku üle poolteise tunni, tavapärased 2 x 5 km sõudmist, ProEllixe ja muud nipet-näpet. Üle 1000 kcali, pulsid 162-123 vist kui mälu ei peta.


Vaadake parem lammaste multikaid, siis läheb tuju paremaks. www.shaunthesheep.com leiate neid 30 sekiseid tutvustavaid klippe rohkemgi.

4 comments:

Anonymous said...

Äkki asendaks need mahlad mõne veega, näiteks Värska originaal(see õige, Värskast pärit, mitte Trt oma), saaks kcal kohe vähem.

@mirx said...

kindlasti saaks nende mahlade arvelt natukene kcale kokku hoida, aga mahlad on hääd pärast trenni ja üldiselt ka tervislikud, ega nad niipalju kcale kah anna. Värska on gaasiga ja see pole jällegi hea.

Ostsin just täna 5 liitrit mahla juurde, nii et joogem terviseks

Anonymous said...

Ma mõtlesin ajaviitmiseks joomist(jalgpall!) Värskas palju mineraalaineid, mis on kasuks ning gaasi võib ju välja lasta või osta gaasita.

@mirx said...

aa, selles poes ei olnud vist normaalset vett. See aroonia ace oli parim, mis leidsin. Siiski, krõpsud oleks pidanu ikka ära jätma, need andsid palju rohkem kaloreid kui mingi mahlajook.