Wednesday, November 07, 2007

5. nädal, 3. päev

Tänane päev algas vara, enne koitu (7) juba üles, et kiirelt kohupiimakreem kerre ajada koos mahla ja mõne viilu juustuga. Siis autole hääled sisse ja vurasingi vara tööle. Mõtlesin küll kibekiiresti paar tööasja laadima panna, et siis kohe jõusaali joosta tunniks-pooleteiseks. Aga võta näpust, ikka tahtsin lisaks veel ühtteist teha, värsked uudisedki nõudsid oma. Nii ma siis alles pärast kella 8 jõudsin sõudma. Tegin siis lühemalt, 5 km sõudmist ja ProEllixe kuur.

Pärast seda trennisutsakat maitses naturaalne omlett ülihea, lihapirukas oli ideaalseks suupooliseks ja janu sai kustutatud astelpajumahlaga.

Ja voh, täna saavad kokad kiita: lõunal pakutud tortillad sealihaga olid tõesti head, mõnusalt vürtsikas sisu oli Võtsin kohe kaks tükki neid, leiba ja keefiri kõrvale. Mingit muru pandi ka taldriku peale, see ei maitsnud eriti. Porgandisalat sai vahetult enne mind otsa, mine veel suhteliselt hilja, pool kaks, sööma. Säh sulle salatit.

Pärast tööd sai end jälle jõusaalist läbi veetud. 3 x 5 km sõudsin. Kokku olin seal ametis 1 tund 38 minutit. Pulsid olid 125-151. Kaloreid kulus 1100.

Praegu närin siin porgandeid ja rüüpan apelsini mahla peale.
Kaalu oli hommikul 108.7 kilo, praegu 109.2.

No comments: