Saturday, November 03, 2007

4. nädal, 6. päev

Hommikul jälle kilo kergem ja numbrinäit alla 110. Suur jogurt, üks banaan, pasteedileivad klaasikese mahlaga hinge alla ära peidetud, kui juba oli Märt akna all tuutumas ja pikk jooksuots ootamas.
Pikk võrkpesu selga, vett ja lund hülgavad dressid selga, kindad kätte ja müts pähe ja Piritale minek. Lund ja vihm trotsides sörkisime 1.50. Kaloreid kulus 1862, pulsid olid 158-184, tsipa kõrged, aga no rada oli esimene pool pehme ja tõusuline. Teise tunni jooksime juba pikki rannajoont metsa all.

Pärast jooksuotsa turgutasin end "lõunasöögiks" kahe banaani ja ohtra mahlaga, kerge lõunauinak aitas taastuda. Aga laiskus oli piisavalt suur, et tänane päev jääbki korraliku sooja söögita. Läksin kergema vastupanu teed ning kodujuust+tomat+ kurk said kõhutäiteks. Samuti tühjendasin pasteedipaki 3 leiva peale ära. Juuuuuuuuuuuuuuuustuga...

Täiendatud: Õhtul sai end lõdvaks lastud. Pool pudelit kanget alkoholi aitas tuju tekitada, et HND ajal saaks näppu visata. Madisega sai ka ühed õlled enne lavale minekut ära joodud. Ja valetasin enne, et soe söök jäi saamata. Pärast konsat sai proovikasse asjad ära visatud ning üheskoos suunduti ka Staapi keha kinnitama. Väikesed pelmeenid rõõmustasin kõhtu. Riia ajad tulid meelde, kus pärast pidu kella 4 ajal sai pelmennajas kõhtu täidetud. ooojaaaa, nädala aja pärast saab vanu aegu uuesti meenutatud. 110.5 kiloga poen voodisse, aidjööö

3 comments:

Anonymous said...

Kohutav!!!!

Anonymous said...

kus on pühapäevane sissekanne?

@mirx said...

kui mõned mehed siin nõuavad õiglust tähtede ritta seadmise teel, siis teised mehed teevad sel ajal trenni. kohe kriban täpsemalt. on millest rääkida, püsige kuuldel.