Saturday, November 24, 2007

7. nädal, 5. päev

Oih, tänasest pole nagu midagi rääkida. Kogu aur läks Pärnusse liikumise peale, nii et teine trennivaba päev järjest ja koguni 3 juba sel nädalal. Eks nädalavahetusel peab sellevõrra tublim olema.

H: mitmeviljapuder topeltmoosiga. Teeindaja neiu oleks nagu mu eilset postitust lugenud ja tõstis täna suurema hoolega seda vaarika toormoosi. Isegi kolmanda lusika otsaga lisas moosi natukene juurde. Astelpajumahl ja lihapirukas.
L: grillitud lõhe riisiga ja kapsa- ning porgandisalatit. Piima, sepikut. Pannkoogid maasika toormoosiga. Nagu päris maitses, tundub, et nad ostavad seda maasika ja vaarika toormoosi kellegi "vanaemalt".
vahepala: kohupiimakreem kõhtu ja kodu poole liikuma
Õ: kartulit ja hakklihakastet. kõrvitsat ja kohe palju. suur tassitäis rammusat piima. kaks ehtsat vormileiva viilu, seda Pärnumaist....

Söödud sai täna kõvasti, trenni ei saanud tehtud, aga kaal näitab ikkagi õhtuseid madalamaid näite - 106.2 kg. Mis toimub?

2 comments:

Anx said...

Hakka või uskuma, et trennivaba strateegia mõjubki kaalule hästi?

@mirx said...

tundub nii tõesti, vähemalt lühikeses perspektiivis. Aga rohkem usun, et erand kinnitab reeglit, nii et lähengi päikese kätte rabba müttama :)