Tuesday, November 20, 2007

7. nädal, 2. päev

Täna oli täitsa mõttetu päev. Trenni teha ei jõudnudki, kuna kohe ei viitsinud jooksma minna ja siis kuulasin juba vikerraadiost korvpalli ülekannet ja avastasin oma üllatuseks, et kell juba 9. Niisiis tuligi trenni kohale 0, isegi ProEllixe peale ei jõudnud töö juures.

Menüü:
H: puder topeltmoosiga, astelpajumahl
vp: tükk kringlit ja üks geisha
L: kooreklops ülelinnakartulitega, keefir, pannkook maasika toormoosiga
vp: kirsi kohupiimahõrgutis
Õ: kaks banaani ja kaks õuna
vp: üks valge šokolaadiga trühvel

Kaal: 107.1 kg. 0.2 kilo tagasilööki võrreldes eilse õhtuga. Katastroog, ma ütlen. Katastroof. Kas ma suudan sellele kaalutõusu pingele vastu pidada??? Avaldage arvamust!

5 comments:

Anonymous said...

šokolaad, šokolaadi kommid, krõpsud, kringel, trühvlid jne. Viimase aja blogi lugedes hakkad nagu jälle alla andma. Ära lase end liigsest edust meelitada. Proovi ikka hoida sellisest jamast eemale.

@mirx said...

rax, sõltub, kust nurgast vaadata ...

Ses suhtes, et nende "šokolaad, šokolaadi kommid, krõpsud, kringel, trühvlid jne." abil ehitan ma endale praegu baasi, mille arvelt saab veelgi kaalust alla võtta 25 nädalase tsüki teises pooles. Kui praegu langeb kaal stabiilselt 1+ kilo nädalas, siis millalgi kindlasti läheb raskemaks. Eks siis tuleb lõplikult neist asjadest loobuda.

Ja lisaks, minu jaoks on kaalu langetamisel eelkõige tähtis meeleolu - hea tujuga langeb kaal, samas kui mossis olles tuleb seda juurde. Nii et kui üks väike trühvel annab päevale positiivse noodi, siis miks mitte. Ja eks väike šokolaad või kringel vahetevahel ole ju normaalse inimese normaalse söömise juures normiks :P

Aga tänud hoiatamast! Eks võõras pilk sunnib mind rohkem pingutama. Ei tahaks enam sulle vahele jääda :D

Anonymous said...

Eks tänane öö ei teinud oma tööd, sealt need lisagrammid. See on see olematu trenn. Aga mõnikord võib olla ka tugitoolisportlane.

@mirx said...

no kuidas sa tead, mis täna öösel juhtus. neid andmeid ei ole ma veel avaldanud, aga teen seda kohe järgmises lauses. pool :P eilsest pahajäämusest tegin tagasi

Anonymous said...

Ma tean omast käest seda, kui tahtsin rasva % viia võimalikult madalale, siis vaatsid inimesed imelikult, kui ütlesin et ei aitäh ma seda kartulikrõpsu või šokolaadi tükki ei taha. Endal tegelt ilge nälg ja harjumatu oli keelduda nö. "tasuta toidust". Aga nüüd on see kuidagi elustiil ja täiesti tavaline nähe (kusjuures nakkav veel) et sellisele asjale öelda ei ja rõõmustada mõne muu asja üle (värska, porgand, rosin jne. midagi süsivesiku rikast aga vähe rasva)