Wednesday, December 12, 2007

10. nädal, 3. päev

H: omlett salati ja majoneesiga. Astelpajumahl. Millegipärast on alati nii, et ma palun neil majoneesi panna 4 korda vähem, kui nad paneksid, aga igakord jätan 90% järgi. Kas nad ükskord aru ei saa, et majoneesi ei ole vaja palju (rohkem kui omletti on), vaid ainult killuke.

L: Lambaliha köögiviljade ja ahjukartliga. Porgandisalatit. Keefir.2 leiba.

Õhtuse söögi unustasin külmkapist õigel ajal võtmata ja see tuli meelde siis, kui Qn'ga suundusime talle suusavarustust ostma. Nii et nüüd on Qn'il vaja vaid lund oodata, et saaks lauad alla ja Tartu Maratoniks meetreid koguda.

Kuna väljas oli kehv suusailm, siis võtsime Qn'iga jooksuotsa ette Trummi ringil. Kokku siis 48 minutit, kaloreid 635 ja pulsid 145-170. Sain Hawaiist kätte ka oma suusakindad, kusjuures panin need jooksu ajaks kätte. Ja üllatavalt hakkas nendega külm, ei tea kas see tuul oli siis tõesti nii külma võitu või kindad mul suureks jäänud, et tuul pääses kinda ja käe vahele pahandust tegema. Ei tea, ei tea. Eks peab paremad ja pehmemad suusailmad ära ootama, et neid kindaid siis testida.

Koju jõudes kõht korises kui põrguline, nii ma siis ampsasin aplalt sentimeetri paksuse juustuviilu, mis mind kosutas. Traditsiooniline meega, millele eelnes suu mesiseks tegemine. Kaalu 103.2 kilo.

8 comments:

Anx said...

Kuule, mis sa nurised? Alati saab ju järele jätta, veel hullem oleks kui sa ei saaks üldse majoneesi või saaksid liiga vähe, onju? Et siis, mis ma tahan öelda on see, et alati ei pea taldrikut läikima lööma kui oled söömise lõpetanud..las jääb sinna see üleliigne majonees, usu mind, nõudepesija ei hakka riidlema! :)

@mirx said...

no see on ju puhas raiskamine. valus on vaadata, et hea kraam niimoodi raisku läheb...
aga uuest aastast pidi vist meil uus resto avatama ja vana kinni pandama, ehk siis saan sellest piinast lahti...

Anx said...

ma nüüd kahtlen, kas see peab just majonees olema, mille raiskuminemist valus vaadata on, aga nohh jah..... :) ja sa võid ju alati sööklas eelnevalt öelda, et nad ei paneks nii palju, et sa tahad vähem!

Anx said...

Kui nüüd päris päris aus olla, siis väljas pole isegi halvast suusailmast haisugi :(

@mirx said...

no eesti ilma kohta on ju öeldud, et kaks kuud on suvi ja ülejäänud ajast kehv suusailm

Anonymous said...

Aga aafrikas lapsed nälgivad

Merit Hirvoja-Tamm said...

Järgijätmine on jah ebamugav ja kahju toitu raisata. Täitsa tuttav tunne:) Suuskama aga tahaks jah juba küll varsti minna!

Anonymous said...

Oi Mirx seda viga küll ära tee et köögitädile seletama hakkad kuidas ta oma tööd peaks tegema :P
Tänusõnad abi eest suusavarustuse valimisel ja toreda trenni eest!