Wednesday, December 19, 2007

11. nädal, 3. päev

Sõin just ära laual lebavad ja end üksikuna tunduvad mandariinid, kohe 5 tükki oli neid. Ei mäletagi, millal viimati endale sellist luksust kodus lubasin, et pärast kella 10 miskit hamba alla pistsin. Aga tulgem ikka päeva alguse juurde tagasi.

Hommikul oli traditsiooniline puder topeltmoosi ja astelpajumahlaga. Täna pakuti 7-vilja putru.
Lõunaks sai praetud lõhe, suure portsjoni võtsin kohe, riisi, porgandi- ja kaalikasalatit kõrvale, keefiri ja sepikut. Ega see lõhe ei olnudki praetud, ikka pigem panni peal ja ahjus tehtud. Täitsa mõnus oli.

Õhtuks unustasin jällegi kodust jogurtit kaasa võtmata, need 8 topsi seisavad ikka külmas kapis. Ega need siiski halvaks lähe, jaanuari keskpaika kestavad välja. Vaatamata mahajäänud jogurtile sain päris hea diili: porgandipille viilakas juustumöksiga, tomat ja mingi roheline iludus peal lebamas. Mõnusalt mahlane oli. Lisaks veel väike tops kohupiimakreemi ja tass teed nelja tüki suhkruga (mesi on ju otsas! peab kodust kaasa haarama mõne purgi).

Vedasin end ülesse jõusaali samuti. Rahmeldasin seal oma 75 minutit ja kulutasin 550 kalorit kõigest. 5 km sõudsin, ProEllixet nautisin, kõhulihaseid tegin, venisin ja sammusin 20 mintsa. Pulsid olid 113-140. Kuidagi väga huvitav, et täna olid pulsid stabiilselt 10 ühikut madalamad kui muidu. Trenni alguses näitas pulss isegi nii vähe kui 62, nagu oleks äsja puhanud. Samas oli väsimus tööpäevast peal. Ei teagi, kas kell valetas, sest enne seda pingutasin pulsivööd rohke pingule. Peab veel mõned trennid ära tegema, et näha mis värk on. Madalam pulss peaks näitama üldjuhul paremat treenitust, aga kuidas see 10-löögine laks nii järsult siiis tuli??? Või näitab see pigem seda, et vaja oleks rohkem puhata? Igastahes homme on samuti puhkepäev, kui just õhtul ei saa uisutama mindud ...

Kilosid stabiilselt 102.7. Teist õhtut järjest.

2 comments:

Anonymous said...

Kas teater meeldis ja kas suutsid end seal viisakalt üleval pidada?:)

Anonymous said...

Kuule, nii ei saa ju enne aasta lõppu 99,9 kätte. 10-päevaga ei ole mõistlik pea 3 kilo alla võtta. Mina seda kaasa ei tee!!!! Keedusilgu ja petipiimale nüüd küll ei lähe. Ja kõiki neid kommikarpe ja sokolaade ei jõua me enne Su tulekut hävitada. Ja Su tulekut ootame...sama palju kui lund! Äkki teeks korrektuure kaaluplaanis?