Wednesday, December 19, 2007

19.detsember

Ohh õudust. Hommikul läks kurgust alla ainult pudelivesi..... seegi suure hädaga :( Eks see eileõhtune jõulupidu oli kõige selle tänase halva olemise põhjuseks. Kuigi pidu ise oli OK. Veintsi sai ikka kõvasti lürbitud, mis on iseenesest paha-paha.....Juurde kõva kaks taldrikutäit head ja paremat- ahjus tehtud valget kala mingi juustukattega, punast sidrunimaitselist kala, seenesalatit, sealiha ploomidega, mingeid erinevaid lihaviile, erinevaid salateid, saia ja lõpuks siis otsa ka veel jõulukeeksi moodi kooki..... Toidud olid head :)

Hommikuse olemise põhjal olin kindel, et täna ma endale küll miskit söödavat sisse ei vägista. Aga juba kell 10 hommikul sõin oma sõnu ning muutsin söömise osas meelt, kui avati delikatess-Jõulukorv, mille ahvatlevast sisust sain ka mina osa.

Põhimõtteliselt oli nii, et terve päeva käisin ja näksisin vahetpidamata laualt süüa- nelja sorti sini-valge-kirju-hallitusjuuste, TUC-küpsiseid küüslaugukreemiga, päikeseküpsetatud tomateid, oliive, glasuuritud piparkooke (neid toodi meile tuppa üüratus koguses ja tõenäoliselt sööme neid ka veel uuel aastal), merekivikeste komme (rosin värvilises glasuuris) jne.

lõuna: kohvi, 2 teraleiba, riisi-suitsukalasalat, 2 õuna

õhtu: verivorstid 300gr toorsalatiga

päris õhtu: 3 mandariini, 3 õhukest piparkooki, porgand, tipikaste, hematogeen, 4 singivõileiba. Kõige tipuks 200gr mandlisokolaadi :(

Trenni taas ei jõudnud. Trenniga ongi vist nüüd nii, et esimene vaba õhtu trennitamiseks on alles uuel aastal. Sel aastal enam mahti ei ole kahjuks :(

No comments: