Thursday, December 13, 2007

10. nädal, 4. päev

Nonii, hommikusöögi ajal rikkusin oma tavapärast menüüd ja võtsin riisihelbepudru kõrvale ka ühe imemaitsva kohupiimapiruka. Topeltmoos ja astelpajumahl kuuluvad nagu tavaliselt asja juurde.

Lõunatasin Cafe Petersonis. Pasta krevettide ja roheliste hernestega. Keefir. 5 viilu saia võiga. Seekordne pasta ei olnud just kõikse parem, need herned ei sobinud eriti sinna.

Täna oli meeles ka õhtust süüa, vitsutasin töö juures enne trenni ära ühe suure juustumuraka jogurti. Täna ma teid, kallid lugejad, kalorte ja pulsinäitudega ei piina. Unutasin vöö peale panemata ja kui sõudmise ajal meelde tuli, enam ei viitsinud sellega mässata. Trenniaega tuli kokku pea 2 tundi, mille jooksul jõudsin end 5 km soojaks sõuda, võimelda-venitada, kõhulihaseid teha, biitsepsit pumbata, õlavööle harjutusi teha, ProEllixe kuur ära väristada ja lõpuks ka 40 minutit käed-jalad stepperi peal tööle panna. Samal ajal vaatasin üle pika aja AK uudiseid.

Pärast trenni kodus lubasin endale sarnaselt eilsega ühe korraliku juustuviilu, no oma 150 kalorit võis seal olla. Samuti tee meega. Ja meed tuleb ikka tee sisse korralikult panna, et ikka magus oleks. Kaalu 103.7 kilo, vett on palju sees, ma loodan.

1 comment:

Anonymous said...

Kus on imemaitsev laupäev, praegast juba pühapäeva õhtal viis hakkab saama.