Saturday, December 08, 2007

8.detsember

Reede õhtu läks käest ära. Igas mõttes. No aga seda oli arvatagi. Lisaks, RockCafesse sisse ei saanud, mispeale läksime vanalinna pubisid läbi kammima. Päris raske on kuskile reede õhtul potsatada, sest raffas ikka jämmib päris aktiivselt ja massiliselt. Käisime läbi mingi 5 erinevat pubi, igasühes veetsime veidi aega, nii 5 minutit umbes. Ei saand ka sel korral oma traditsioone murda ning toiduplatsilt ostetud burks pihvi, kapsa ja majoneesikastmega sai samuti püstijalu baaris nahka pistetud. See siis 2 paiku öösel. Kõht täis, jalutasin koju. Hea et jalutasin, sain nats seda söödud burksi enne magamaminekut seedida.

Laupäevastest tegemistest:

Fätböörningu trenn 12.00-13.00
+ rattasõitu 35 min. Jõin ära ca liitri spordijooki.

Lõunasöök 15.30-16.00
1kl keefiri, 4 näkileiba, suur kauss vinegretti, 5 makrat, toorsalatit

Kõht täis, ei saand koju istuma jääda. Mõtsin, et käin tiiru linnas. Mõeldud, tehtud. Et siis 2x 30min kõndi. Töölt astusin ka läbi, Ellixe peal võbisesin 20min.

Õhtul kodus 18.30-19.00
2 sorti toorsalatit, kokku ca 400gr, 1 kl apelsinimahla, vett.

Hetkel näitab kell 7 õhtul, keeran ära magama. Teie ärge nii tehke, see puhas ajaraiskamine! Laupäeva õhtuga oleks tegelt palju palju põnevamat teha :)

Ärkasin pool 9, ei magandki kaua, kõigest tunnikese- see ka mõni magamine :( Sõin hunniku väikesi marineeritud kurke, 1 õuna, 2 suurt porgandit ning jõin tassi teed. Rohkem püüan täna mitte süüa. Ootan Mirxi postitust, mainis teine ennist, et hakkab alla saja jõudma juba........

5 comments:

@mirx said...

täitsa aktiivne päev ju oli :)
Aga ära seda pekivõbistamist niipalju järjest ka tee, kaks kuuri järjest on juba liig.

Anx said...

ei tee-ei tee, ääää pabla! :)

Anx said...

a tead, miks 2 järjest tuli w? võtsin kaasa sirvimiseks Playboy, nu ja ei suutnud 10 minutiga seda läbi vaadata, tegin teise 10 otsa :)

@mirx said...

ah et siis seal oli, mida vaadata
põnev-põnev

Anx said...

tegelt oli asi selles, et ajakiri suht paks on.....vaatamist oli, lugemist mitte eriti :)