Thursday, December 06, 2007

9. nädal, 4. päev

Täna sai tehtud kaalukaid asju.

Esiteks, nagu neiu A mainis juba minu plaanidest, siis sai käidud Columbuse jõuluürituse raames curlingut mängimas. Ehk tegin esimese sammu selle suunas, et 15 aasta pärast võita oma esimene olümpiamedal, loodetavasti siis kohe kuldne. Curlingus, kui keegi nüüd aru ei saanud. Curling ju selline tarkade, natukene vanemate inimeste mäng, tundub täpselt olevat minu ala, millega vanaduspõlve oodata ja sisustada. Väga põnev mäng on teine, Torino olümpia ajal Itaalias suusatamas olles vaatasin seda iga hommik suure huviga televiisorist, nõnda kiskus endasse. Ja täitsa koormus saab kätte, seal jää peal harjaga ringi liikudes (nahk läks täitsa higiseks seal 2 tundi rahmeldades, nii et trennikorra võib tänaseks kirja panna). Oma viie aasta pärast hakkan curlinguga aktiivsemalt tegelema, siis on 10 aastat aega, et tippvormi jõuda oma esimeseks olümpiaks.

Aga see-eest sai täna söödud jõudsalt:
Hommikul: sama, mis eile ehk omlett on hää. Tänane salat oli muuseas palju rohkme kapsane, kurki polnd üldse ja ühe imepisikese tomatitükikese leidsin kah. Astelpajumahl ja kaks viilu röstsaia.

Vahepala jääl ja selle kõrval: 1 lihapirukas, 2 kohupiima pirukat, kuuma glögi

Lõunasöök: Olde Hansas, lubati kätega süüa ja öeldi kohe ära, et kui otsa saab, siis julgelt juurde küsida. Lauad olid lookas ja ei jõudnudki ära tabada, mitu erinevat käiku seal oligi.
Aga hakkame üles lugema:
- mingit kahte sorti saia/erinevat, kohapeal tehtud ja igasugust asja sisse pandud
- soe lehttaigna lihapirukas
- pasteeti
- kurki meega
- oliive (ei võtnud)
- pekki, saiale panekuks oli ta kuidagi kreemjamas massis (ei võtnud)
- mingi suitsutatud kala
- toorliha lõigud (noh, prochiotto põhimõtteliselt), mädarõikast kastet kõrvale
- sibulamoosi (ei võtnud)
- kuna valge veini saabumine võttis aega, siis klaas punast veini
- kohalikku napsu kah, oli selline jäägermeistri sarnane, lahjem küll
- üle poole pudeli valget veini
- vett
- tanguputru
- verivorsti
- ulukivorsti
- hapukapsast (ülihea oli, tõesti, peaaegu nagu kodusest tünnist võetud ja koduahjust läbi käinud)
- sooja kaalikakuubikuid, mis nägi välja kui kõrvits
- metsamarja moosi
- sooja kalapada, päris huvitav teine
- sealihakooti õlleses kastmes
- magustoiduks pudingut rosinate ja pähklitega
- karamelliseeritud mandleid

Kaasa anti neid viimaseid veel, nii et küsige julgelt, ma hää inimene ja jagan sõbralikult niikaua, kuni on mida jagada. Stressipalli saime me kah, nii et Qn, võin sulle vajadusel seda laenata.

Nüüd peaks vist veel välja mõtlema, kas jooksma minna või mitte. Kaalunumbrid lähevad see nädal ainult ülespoole, ma ju ütlesin, et 3 päevaga 3 kilo alla võtta ei ole hea. Tuleb tagasilöök. Ja siin ta siis ongi. Peab vist järelejäänud 3 päevaga sama üritama, mis eelminegi nädal, siis ehk võimalus neiu A'le väärilist konkurentsi pakkuda. Tal ju langeb kaal see nädal, mis pühiseb. Kuulge, aga äkki ongi mu kaalutõusul süü just temal, ta hirmutas mu niimoodi ära, kui hakkas niimoodi siin blogis avalikult numbreid avaldama ja korralikult pingutama kaalu langemise nimel. Kas tõesti on nii, et ma kardan konkurentsi ja annan juba alguses alla?

Kaalu 105.7 kilo, enne jooksu.
Vaatan, et asi hakkab käest ära minema. Keegi võiks mind ikka hurjutada kah.

27 comments:

Anonymous said...

Kerge eine:D!!

Anx said...

Ai, isu tekitada oskab, ja kuidas veel....

@mirx said...

jooksma ei jõudnud, kuid see-eest tegin kerge kaks korda 25 mintsase jalutuskäigu. aga kaalu see alla ikka ei toonud, pigem vist juurde mõned sajad grammid, tundub, et lihast, kuna sihtkoht asus mäe otsas :D

Anonymous said...

Mirx, kui sa pole Oldes oeakotti ehk bean bagi söönud, siis pole sa nagu Oldes käinudki. Mul sellega isiklik elamus, kui ametivend Londonist (loe naise õemees) sai sinna viidud ja ta põlise ingliskeelse inimesena kuulis bean bagi asemel peebag ja ta ei julenud seda asja üldse maista selle omapärase nime tõttu :)

aga jah, mees, hakkad ülespoole oma trendline'i viima veel niiviisi. See oli HURJUTUS!

@mirx said...

kle, ei pakutud seda peebagi ja ei osanud ise küsida...

Unknown said...

mirx kuule, Sa sööd liiga palju!!!!!!!!
usun, et neiu A head tulemused peaksid Sind ainult motiveerima, sest väga mage oleks ju kontrollkaalumisel rohkem kaaluda kui eelmisel kontrollkaalumisel, praegu (arvestades, et ees on nädalavahetus ja kodused imehead söögid tõenäoliselt) paistab see nii juhtuvat. Nii et võta end nüüd kokku, muidu pean hakkama seda oma ennustust Sinu lõpliku kaalu osas korrigeerima ja seda küll ei tahaks teha!!! Nii et täna paluks oluliselt vähem süüa ja need madlid jaga kohe heaga laiali! Ühe päevaga saad ühe kilo juurde ja siis pead jälle nädal aega pingutama, et seda sama kilo maha saada! Ai-ai-ai!!!
Tuli mõistus koju tagasi!
Oled ju armas sõber ja see hurjutus on kõik Sinu heaolu silmas pidades, tead ju küll ;))

Anonymous said...

Tead, mees! See asi on ikka mõtlemises kinni. No kaal langes kõvasti, nüüd võib ju lõdvemalt võtta, edamaa on saavutatud järgmiseks nädalaks. Ja nii ta lähebki: Aina ülesmäge!!! Juhhaidii ja valeraa. Nõrk, nõrk, nõrk,............Poleks uskunud!

@mirx said...

mamps, nii kiiresti siis kaotadki usu minusse? Poleks uskunud!

Oma üks kilo nädalas alla teen enivei ära ka see nädal. Lihtsalt kui kaks sellist üritust nädalas, siis rohkemaks ma ei ole suuteline ja ei ole ka erilist põhjust...

Unknown said...

mina jään ootama siis seda -1 kg tulemust järgmisel kontrollkaalumisel, kui Mirx seda lubab, siis saab ta sellega ka hakkama ;)

Unknown said...

mirx kuule, kuskil võiks olla tabel kontollkaalumise tulemustega algusest peale, sest siis oleks hea jälgida, et palju nädalaga minemas on ja kas ikka langeb.

@mirx said...

aga miks sa arvad, et seda tabelit ei ole. Igapäevast tabelit pean Google Docsides ja siis sinna lähevad kirja ka kontrollkaalumised ... nii minu kui neiu A omad. Aga vaatan, mis teha annab, äkki panengi nädala kokkuvõtted ilusti siia paremale veerule blogisse üles

Unknown said...

ma tean, et see tabel on, aga me tahame ka seda näha ;))

@mirx said...

no vaata seda sama tabelit visuaalselt nendelt graafikutelt..

aga noh, eks ma mõtle miskit geniaalset välja see nädal...

Anonymous said...

Tule minu restosse kiiresti sööma;)!!!

Anonymous said...

Tuled siis Prn-sse? Plaanin siis kooke, uhkeid praade või?
Ja usku ma Sinusse pole kaotanud, aga ise käskisid hurjutada. Enda arust tegin seda. Ja nüüd saan võtta.

Anx said...

Just, ma ka sama juttu rääkisin, et ise soovis tähelepanu ja hurjutamist teiste poolt, kuid nüüd nuriseb hoopis......mina näen hetkel hoopis vastupidist, keegi pole Mirxi suhtes usku kaotanud, just kõik usuvad sinusse...ää pabla Dude!

Unknown said...

armas Mirxi ema: palun Mirxile täna õhtuks rasvatut või 4% kodujuustu 200 gr, 6 mandariini ja kodust head mahla.. rohkem ei ole täna tarvis süüa, sest peale metsikut trenni, mille me koos ette võtame, pole tal rohkemaks isugi ;)) onju mirx!
ja vaata mirx et sa siis enne Tallinnast tulekut ühe kogupiima ära sööd!

@mirx said...

kohupiimakreemi sõin juba, koguni kaks tükki (kuna pühapäev on tähtpäev neil).

Nii et ma arvan, et õhtul pole seda kodujuustu vajagi, kuigi pärast jõutrenni tuleks kasuks. mandakaid söön hea meelega ja rüüpan õunamahla kõrvale.

Unknown said...

pärast jõusaali teeb väherasvane kodujuust ainult head ja mis veel olulisem, hoiab kõhu täis, nii et pole vajadust näksima hakata ja saab laup. hommikul korralikult välja magada ilma tühja kõhu pärast ärkamata ;)

@mirx said...

jaja, ma saan aru, et valku on vaja, et pärast jõutrenni lihase mikrovigastusi korda teha...

aga hommikul siiski ei ärgata üles tühja kõhu peale, ma võin vabalt magada ka kella kaheni ja siis poole kolmest alles hommikut süüa.

või siis tõusta üles ka kell pool kaheksa, kui vaja kuskile minna, ja siis süüa samasuguse hommikusöögi.

Unknown said...

siis Sul veab, mina ärkan just tühja kõhu peale üles ja see ei ole meeldiv tunne.. seega õhtul pean täpselt kalkuleerima, et ei sööks liiga palju ega ka liiga vähe, nii et ikka magada saaks, ma olen öösel ka käinud mett nosimas, kui õhtusöök liiga lahjaks on jäänud ;)) keeruline..

Anx said...

On teil ka probleemid....kes käib öösel muudkui pissil, kellel läheb kõht tühjaks, kes ei saa magada, kuna öö on.. :) kuulge, aga kohe ongi nädalavahetus käes ja mõnnasid vabu päevi teile!!!

Unknown said...

und jätkub mul igatahes kõvasti ja rohkemgi veel ;))

Anx said...

:)

Anonymous said...

Oot, ma siis lähen ja toon mandakaid (kuigi koduaia õunu võib samahästi süüa).

Anonymous said...

Ei mingeid mandakaid. 1) koduseid õunu veel küll, need on tervislikumad - mahepõllundus, kodumaine, esivanemate poolt puu otsast kastidesse kogutud 2)palgapäev pole veel tulnud 3)nahaarstid räägivad, et igasugu lööbed ja punnid tulevad eriti rohkelt detsembris - nende ümarate kooritavate pärast. Kodujuust ootab juba teist päeva kõlmikus 300gr tops ja 4%, sest muidu paneb Mirx sinna hulgem hapukoort, mida mul kodus õnneks praegu pole.

Anx said...

Vohh, Mirxi ema teab, mis pojale hea on! Vinge, et selline toetus olemas :)