Wednesday, December 05, 2007

5.detsember

Ma ka kriban ruttu enne Pöffi ära, pärast tõenäoliselt kohe tuttu, aega 10min, siis on minek. Aga et siis..... Hommikune kodune kaal näitas 67,0 kg.

Vaatamata sellele, et äratuskella ei kuulnud (või siis äkki ikka kuulsin, kuid pidasin vajalikuks sellele mitte reageerida), jõudsin üle pika aja taas kodus hommikust süüa: 2 näkileiba, praetud maitsestatud aedviljad maitsetu jogurtiga. Olen täheldanud, et mida hiljem hommikul ärgata/ või siis täiega sisse magada, seda rohkem jõuab ära tehtud. Kummastav.

Tööl oli täna selline vaikne olemine, ei rabelenud eriti, millest vbl oli ka mu vahetpidamatu näksimine tingitud. Vahemikul 9.30-13.00 ajasin kerre päris palju kraami: 1 kl jogurtit, 2 hapukurki, 2 õuna, 5 leivaviilu (3 neist puuvilja ja pähklitega), 2 suurt glasuuriga piparkooki (nämma, kohe näha et jõulukuu käes!), 200gr õuna-peedi-juustu-majoneesisalatit. Kõrvale jõin teed ning päeva jooksul sain ühelepoole ka 1,5 liitrise veepudeliga.
4 paiku tühendasin pooliku jogurtipaki, sõin õuna ning jõin teed, sinna kõrvale neid häid glasuuritud piparkooke loomulikult ikka ka. Ai, ma juba tunnen, et jõulude aegu ei saa ma neist traditsioonilistest ahvatlustest kuidagi eemale hoida....

Mis veel. ProEllixi 11 minutit sai vahetult enne tööpäeva lõppu läbi tehtud. Vedasin sinna massinale ühe sõbrannagi, kes küll ei jaganud maad ega ilma, misjaoks see riistapuu välja mõeldud on ning kuda seal peal olema/seisma peab....muudkui itsitas ja lõpetas oma seansi hoopis STOP nupu tokismisega.....ei jaksand teine kudagi seal lõpuni vastu pidada. Aga mulle juba meeldib, kuigi jah, esimesed korrad olid ka minu jaoks suht jubedad.

Kella 5ks põrutasin soome keelde. KalevSpa aeroobikasse jõudsin samuti, isegi peaaegu et õigeks ajaks. Päris mõnus BodyFit tund oli, treenimaks erinevaid lihasgruppe. Ujuma ei jõudnud, st ei hakanud minema, kuna arvasin, et film hakkab varem kui kell 10. Aga võta näpust...

Õhtu tipnebki nüüd Tai filmiga, Vene teatris. Muljeid veel ei ole, lippangi nüüd :)

Õhtune kaal 66,8 kg. Filmi kohta- No Comments

4 comments:

Anonymous said...

Ehh?Hommikuks praetud maitsestatud aedviljad maitsetu jogurtiga?!?:D
esimest korda kuulen, et keegi sööb midagi sellist, eriti veel kui ollakse sisse magatud;):D
Soovitaks,ikka päeva jooksul ühe sooja toidu ära süüa, niisama piparkoogitamist jne. pole mõtet harrastada

Anx said...

Tead mis? Kui sul kapis muud peale aedviljade ja jogurti pole, siis küll sa ka neid hommikuks sööksid :)
õige, sooja toitu peab sööma. tean seda, väga hästi isegi. täna kudagi läks nii, et ei saand õigel ajal praele jaole ja piirdusin siis hoopis salatiga...ehk homme läheb paremini :)

Anonymous said...

Aga ikka, praetud köögivilja hommikuks?!?

Anx said...

bingo! kusjuures täna läks taas nii, et muud kodus ei olnud :( aga see ei maitse üldse halvasti, ja tervislik on ka veel takkaotsa! :)