Tuesday, December 04, 2007

4.detsember

Täna alustasin kaalurallit 68,0 pealt. Riietega. Selle numbri kuvas mulle meie iga-esmaspäevane kontrollkaal töö juures. Erinevus kodukaaluga tervelt 700 grammi, sest see näitas hommikul 67,3 kg. Dääm. Kuid mõtlen positiivselt ning veits matemaatikat hommikuti pidi mõistuse töölesaamiseks igati kasulik olema. Kõik ei peagi nii kerge sel raskel teel olema, onja?
Söömistest.
Hommik: 1 mandariin, klaas teed ning suur jogurt.
Lõuna (teen enamjaolt selle juba kell 11.00, sest just siis on sööklas soojad lõunapraed valminud ning rahvamassid pole veel jõudnud peale lennata): kartulit, mingi imeliku nime ning väljanägemisega kala, külm kaste, toorsalat, mida kühveldan alati südamega (tihti unustan, et süüa tuleb seda hoopis suu mitte silmadega), 2 teraleiba, astelpaju mahl. Magustoiduks tunnike hiljem jogurtit ning tee meega.
Õhtu (kella 4 paiku, enne trenni): tatar hapukoorega, toorsalatit. Tass kohvi.
Kohvist peaks loobuma, kuid vähemalt hetkel veel ei saa. Seda joon päeva jooksul ära oma 2-3 tassi.
Tööpäev läbi (ei ühtegi üleminutit ma ei tee, kussa sellega), väiksele Ellixe kuurile, 11 mintsa ja asi vask. Nüüd on meil peamajas kaks massinat ning kahekesi ühes väikses ruumis olles saab silmanurgast, tegelikult küll akna peegeldusest kaasinimese pekivõbistamist jälgida. Päris põnev on kusjuures :)
6 paiku haaras Mirx mind endaga kaasa ning võrgutrenni. Sellest ma pikalt ei räägi, ilmselgelt polnud minu päev. Hea, et elan veel :) Samas, trenn iseenesest oli suht kerge. Minu jaoks. Harjutused olid põnevad, pole enne niimoodi ja niipalju põrandal püherdanud kui täna. Suht trenni lõpus pöördus üks kiire ning jõuline löök täiega mu vastu ning suundus otse kümnesse. Kuna reaktsioonikiirus ei olnud selline nagu oleks pidanud olema, siis selle palli eest ma ära ei saandki, käis mütakas ning olin siruli maas. Aga ei, sellist luksust meie trennis ei ole, et mängu kestel saaks põrandaga rohkem kui 10 sekundit lähedust nautida - kargasin püsti ning mäng jätkus. Hetkel ei ole hullu miskit, loodan et homseks ei kao ka kaubanduslik välimus kuskile.
Söömisest püüan hetkel hoiduda, küsisin ennist söömiseks ka luba, kuid kuna seda ei antud, siis tegin teed. See ootab mind siiani nukralt köögikapi peal....

Õhtune kodukaal sama mis hommikul- 67,3 kg

4 comments:

@mirx said...

kelle käest Sa õhtul söömiseks luba küsid?

ja kaubanduslik välimus (Y)
seda oli Sul veel kuhjaga, kui Sind viimati nägin

Anx said...

Sinu käest juuuuuuuu küsisin...... enne oli, kes teab, mis homseks sellest saanud on :(

Anonymous said...

Tere kaasüürnik! Miks Sa peaksid kohvist loobuma? Midagi meeldivat võiks ju jääda. Mul teejoomine vist tõstab kaalu, sest sellesse pean panema suhkrut/mett rohkelt, seevastu kohv läeb ilma. Egas Mirxi või kõiges ka uskuda, aga õhtuses mittesöömises on tal kurinahal õigus, sest seal ta kohutav kaalukaotus peidus vist ongi. Igatahes jõudu Sulle selle suure mehega võistlemises(Sina pead küll suht väike olema, vaatan kaalu järgi)1 Hoian pöialt.

Anx said...

Aitääähhhhh :)