Tuesday, December 04, 2007

9. nädal, 1. päev

Oi, tänane päev oli igati põnev.

Hommikune kontrollkaalumine läks igati kenasti, kaal näitas 103.9 kilo ehk alla oli tulnud täpselt 2 kilo nädalaga. Kokku langust siis 10.4 kilo kaheksa nädalaga. Pole paha, 100 piir ei ole enam kaugel. Neiu A'gi oli täna tubli ja sai hakkama terve saja grammise langusega; aga see-eest on seal nüüd tohutu tahe ja potentsiaal, mis ootab järgmistel nädalatel vallandumist. Eks ta pajata ise lähemalt, mis ja kuidas ta nüüd järgmised nädalad mult võidud röövib. Igastahes, olge varmad tegemast kõrgeid panuseid temale kõrvaleolevas ennustuses. Mina igastahes panin oma panused tema peale :) ja mul on viimasel ajal nõnda hästi läinud, et ka selles ennustuses läheb mul hästi;)

Aga samas see 2 kilone langus ei ole normaalne. Kui aus olla, siis tegelikult langes 3 päevaga kaal tervelt 3 kilo võrra ja see ei ole mingil juhul normaalne. Liiga kiire. Hakkasin kohe muretsema ja mõtlesin, et kui nüüd kohe ei tegutse, siis on kuri karjas ja keha ei absorbeeru seda kiiret langust ära ja hakkab jõulude lähenedes mulle vastu töötama. Nii sai kiiruga valmis mõeldud Plaan, mis koheselt ka ellu rakendatud.

- Laimondsi volle sai ära jäetud, kuna see oleks täheldanud veel ühe kilo kaotust. Nii et see oleks olnud täielik haamer, millest ma ei oleks taastunud.
- tuleb puhata, lõõgastuda ja heal-paremal maitsta lasta, eriti kui kõik need täna kandikul kätte tuuakse :)

Hommikusööki sai tähistatud riisipudru, topeltmoosi ja astelpajumahlaga. Tunni aja pärast sai endale juba lubatud esimene vahepeala - singi-tomati sai ning tee suhkruga (mett ei olnud).
Lõuna nägi ette kahekäigulist menüüd, teenindajatega seekord Radissonis ei vedanud, kuna toitude nimesid nad mulle ei avaldanudki ning lisaks unustasid juurde toomast vett söögi kõrvale. Aga vedas sellega, et Miša kala ei söö ehk ta jagas mulle oma punase kala portsjonit. Sidrunit ja pipart, kuklike kõrvale ning miskit rohelist ollust veel taldriku pealt sai endale sisse vaikselt mugistatud. Põhiroaks oli liha, loomaliha kui ma ei eksi, tumedas kastmes, äkki oli see isegi ploomine, kõrvale veel ahjukartulit ja seal vist oli veel mingi sulanud juustu sarnane olluski. Salatit kah, paprika jätsin järgi, aga viilu leiba sõin ära. Veel üks tee suhkruga sai ära lürbitud, kurk on natukene hell, sai vist pühapäeval tibake liialt palju puhatud märja seljaga tuule käes enne uuele ringile mineku. Teiseks vahepalaks oli kella neljane tee suhktuga, muhv'in, pirn ja viinamarjad.

Parim osa ootas veel ees. Kella seitsmeks sai end kohale veetud (väikese tiiruga läbi Olümpia hotelli, kuna kallid lätlased tuli samuti kaasa haarata / nii et selle poole tunnise jalutuskäigu võib vist isegi trenni alla liigitada?) uude hotelli, Reval Park Hotelli, et sealseid võlusid nautida. Tiku otsa oli aetud seal jällegi punast kala, pasteeti, õhukese pannkoogi vahele keeratud kahte sorti asja. Üks oli puhas liha mõnusalt ära maitsestatud, teist ei uurinud nii lähedalt. Päris mitmed tikud sai ära hävitatud. Strateegia nägi välja niimoodi: haarasin taldriku täis, kibekiiresti varjudes sõin ära enamuse ja taldrikule jätsin ainult kaks tükki kalaga, mille saatel siis sai rahva vahel ringi käidud ja jätta muljet kui ontlikust kaalulangetajast :D

Klaasi šampusegagi ei lükanud ma tagasi, lisaks vedasin pokkerilaua äärde kaks klaasi valget veini (või oli see kolm). Aeg-ajalt mängulaua tagant lahkudes vasakule sai avastatud, et huvitavad šokolaadikommid on toodud. Esimene sai tervena suhu pistetud, aga ära ma kohe ei jaganud, mis huvitav asi seal sees on (vein oli vist oma töö juba teinud maitsemeelega). Oma silm on siiski kuningas ja nii ma sealt avastasingi terve maasika :) Lõppkokkuvõttes maiustasin oma 5 šokolaadi glasuuris maasikaga. Kuna mängutempo läks pokkeri laua taga järjest kiiremaks ja minu osalus seal järjest olulisemaks, siis mingi hetk ei saanudki mahti end hea ja paremaga toita või janu kustutada. Lohutuseks anti mulle pudel Odessa Olümpicu šampust, pudel Jack Pot viina ja James Bondi Casino Royale Special Edition chipi-komplekt. Läksin vist liiga hoogu mängutuhinas ja hakkasin ebaviisakalt kõiki žetoone endale krabama. Noh, juhtub ka parimates peredes :)))))) Peaks vist lotot mängima lähipäevil, viimasel ajal on nõnda hästi läinud. Tuleb ju sellele õnnele ju piir panna!

Õhtu sai lõpetatud veel puuviljalaksude ja veega. Melonid ja ananassid olid minu lemmikud.
Lõpetan praeguseks 105.1 kilo peal, kusjuures, vahepeal kodus olles olen juba 0.6 kilo alla võtnud. No see on juba väheke normaalsem "kontrollkaal".

4 comments:

Anonymous said...

varaomik!!
Ja ööga tuleb raudselt veel 1 kg maha, ehk 103,5kg on hea teist päeva alustada;)!!!

Huvitav, kas naistel on samamoodi, et hommikuti on kaal väiksem nagu meestel. Kui ei, siis Mirx, hea taktika, teha kontrollkaalumine hommikuti;)

Retsept

Anx said...

Eks su huvi saab varsti rahuldatud, ma arvan :)

@mirx said...

no ei tulnud nõnda palju, ikka pea poole vähem. Eks selles ole oma süüd ka vähesel uneajal :(

Anonymous said...

Tead, minu teada on nii, et teatud hetkel hakkabki kaal kolinaga langema. Nii, et ära närveeri ja end lõdvaks lase. Kahekohalised arvud jiba paistavad!!