Sunday, December 09, 2007

9. nädal, 6. päev

Kuigi mõtlesin täna varakult tõusta, siis uni oli magus. Eks pika magamise järelmõjud ole tunda nüüd selle postituse kellaajas.

Hommikul ootas siis mind neljaviljapuder, millele ladusin kuhjaga moosi. Mingi topelt-topelt-topelt-topelt-topelt-topelt-topelt kogus. Õunamoosi. Maailma parimat. Pea pool purki (ja purk ei olnud ka väike, tsipa vist liitrist väiksem). Aga hommikul võib. Kõrvale veel kaks kilusaia ja üks saiaviil mingi muu kalaga. Suur tassitäis teed meega.

Vahepeal tegin sporti, tugitoolis.

Lõunal vihtusin sisse suure kausitäie seljankat, hapukoorega! Samuti maiustasin veel järelejäänud õunamoosiga. Memm on ju öelnud, et ega siis keegi muu moosi ei söö kui mina, nii et lahti tehtud purk tuleb ikkagi tühjaks süüa selle paari päeva jooksul. Piima jõin kah kõrvale nagu kord ja kohus. Hapukurke sõin samuti, mingi 3 tükki.

Vahepeal tegin sporti, jällegi tugitoolis.

Vahepeal tegin sporti, ajasin end sealt tugitoolist välja jooksma. Kõigest 50 mintsa, kuna Pärnu jõgi oli üle oma kallaste ajanud ja takistanud mu pääsu kuiva jalaga uue sillani või isegi kaugemale, Lilleste-Hirvoja-Tammedeni. Jube tuuline oli, nii et tempo oli selle tõttu aeglasem ja pulsid samuti, 146-155. Kaloreid kulus selle väikese jooksusutsaka ajal 700 ühikut. Kusjuures enne sportima asumist sai veel ühele hapule kurgile hambad sisse löödud.

Koju jõudes jõin ära päris paraja koguse enda poolt pressitud õunamahla. Liitri kanti. Pärast sauna maiustasin ahjuõunte ja sama mahlaga. Lisaks veel mandariine suuremas koguses, gaseeritud vett 2 klaasi, kaalule hästi mõjuv tee meega ja mõned karamelliseeritud mandlid.

Kaalu 105.5 kilo. Eks näis mis homne päev toob. Päris nälgima ka ei tahaks hakata, et kunstlikult kaal alla tuua...

7 comments:

Anonymous said...

Nüüd panid küll puusse, pärast hommikusööki sõid veel ära ka neli maailma parimat piparkooki!

Otseülekanne: praegu teeb ka trenni e poleerib autot.

@mirx said...

täpselt nii!
Nüüd on autu puhas ja saab naisi rebida :D

Ja jummalast hea on, kui on olemas maailma parim õde, kes revideerib mu söömist ja selle õiglast ülesmärkimist. Mõelge, kui palju ma nädala sees võin veel pisi-pisikese pettusmänge mängida:P?

Anx said...

sohhhh, või tema rebib niimoodi naisi :)

Anonymous said...

Ja hommikul ei olnud sai, vaid sepik! Linaseemnetega. Me ei söö enam ammu saia, palju varem kui Sina asusid kaalu langetama.

@mirx said...

no ikka, kuidas siis muidu naisi rebitakse kui mitte autoga. Ilusa ja puhta autoga. Vaat, kui mees hoolitseb juba auto eest ja lööb ta läikima, eks siis sama meelt on ta ka naistega ;) (vahemärkus: kui aega autost üle jääb :P)

ja ma mäletan, et kui ma autot ostsin, siis olid see Sina, Piret, kes toonitas, et kõrvalistujal peab ikka ka istmesoojendus olema, muidu naisi ei saa :D

Anx said...

Laaahhhheeeeeee :)

Unknown said...

ofkoors Mirx, õigust räägid ;)) Ja tõesti eile oli lausa lust nii ilusa ja uhke autoga linna peal pralletada ;) nii puhtaid autosid tihti ei näe ju.. ma pidin ju ka aja kinni panema Sinu poleerimistöökotta ;)