Friday, December 14, 2007

10. nädal, 5. päev

Teen kiirelt, sest pittu minek.

H: omlett, salat, astelpajumahl, ja-sama--vana-jama-majoneesiga.
L: pilaff hakklihaga, salat, kaste, ketšupit, mis pilaffile ja maitsele elu sisse puhus, leiba, pannkoogid, piima. Tundub, et reede on pannkoogipäev!
Õ: juustu-muraka jogurt.

ProEllixe peal väristasin, rohkem trennisarnast asja ei teinud, muidu on üldine väsimus peal. Isegi Diana uuris-puuris täna mitu korda, et miks ma täna selline tuim ja loid välja näen. Õnneks lubasin just endale tunnike und, et äkki läheb olemine erksamaks. Kaal on praegu, pool üheksa õhtul, 102.8 kilo. Nüüd aga pittu minek, eks näis palju sellest järgi on pärast pidu.

4 comments:

Anonymous said...

No kui nüüd seda mainid siis tundusid ka mulle paar päeva tagasi uim ja tuimane... Mmm, tähendab tuim ja uimane.
Mmm, mis mind nagu sinu toiduvaliku puhul imestama paneb on see et sisuliselt on seal ikka sellised asjad mida ka peale seda kaalu langemise perioodi edasi saab tarbida, ses suhtes et mul omal ajal poleks olnud võimalikki seda kaalu säilitada milleni ma jõudsin isegi kui oleks tahtnud sest see oleks eeldanud et ma oleks jätkanud seda samasugust toidusedelit mis kaalu langetamise ajal oli aga igast salateid ja suppe ei jõua ju nõrkemiseni ka sisse ajada.
Aga et pea vastu ja ära lase pühadel oma rutiini liialt segada!

Anonymous said...

Sul on nende nädalatega miskit sassis. Tabel näitab juba 10. nädala kaalu, kuigi 10 nädal alles käib. Ja kuhugi on sealt vahelt kadunud 4. nädal, kui ma ei eksi.See oli vist kaalutu aeg! Ja üldse võiks Sa rohkem magada! Lõpuks ei jäägi enam magama. Tean omast käest!

@mirx said...

mamps, ise õpetad lastele koolis matemaatikat, loogikat ja tähelepanelikkust, ja nüüd ei saa sellest lihtsast tabelist aru.

Tabeli pralkiri ju ütleb, et on esmaspäevane kaalutabel. Ehk siis 1. nädala esmaspäev on nullpunktiks ja 10. nädala esmaspäev on siis 10. nädala alguses. Vot tak!

ja kui sa nüüd hoolikalt veel jälgid, siis on lisaks 4. nädala esmaspäevale puudu ka 3. nädala esmaspäev ja nende asemel on 3. nädala reede tulemus, kuna nendel esmaspäevadel erinevate asjade kokkulangemise tõttu kontrollkaalumist ei toimunud. Rohkem küsimusi?

Anonymous said...

Tänan ammendava vastuse eest!