Sunday, December 09, 2007

9.detsember

Tänahommikune täielik pettumus- kaalu samapalju, õigemini nats rohkemgi kui teisipäeva (4.dets) hommikul. Paistab,et vahepealsed ponnistused on tuulde lennanud kuhugile :(

Hommikusöök 9.30-10.00:
1 banaan, 1kl keefiri, 2 leiba toorjuustu ja tomatiga, 1 õun
paar tükki pähklitega shokolaadi, 3 piparkooki

Bodipumpamine 11.00-12.00
+ 45min rattasõitu
Jõusaali rattasõit on ikka jube nüri. Olin end selleks ette valmistanud ja ajakirja kaasa võtnud. Läks kohe palju lõbusamalt. Kui tavaliselt pole mahti ajakirju lugeda, siis ratta seljas istudes on see väga kasulik tegevus. Teinekordki :)

Pärast trenni 2kl apelsini Ace-t, ja siis võrkpalli vaatama. Sylvester ja Selver vastamisi. Mäng lõppes 3:0 Selverile. Ja kui aus olla, siis väga kaasahaarav mäng ei olnud....Põnevust ei olnud. Mäng vaadatud, jalutasin koju- kusjuures ma ei ela üldse linnast kaugel, kõigest 20min ja olingi kodus :)

Lõuna/ õhtusöök 17.00-17.30
200gr mehhiko toorsalatit, 4 näkileiba toorjuustukatte ning tomatiga, suur kauss frikadellisuppi. Päris hää oli. Ise eile õhtul keetsin :). Magustoiduks leivajogurtit.

Nüüd siis peaks nats õppima. Tavaliselt on aga nii, et kui lugemise asjad kätte võtta, siis tuleb jubehea uni....Vaatame, kas minuga juhtub nüüd nii, et ärkan alles hommikul või ei :)

Aga ei.....õppima ei hakand ja magama ei jäänud. Selle asemel krõbistasin agaralt piparkooke ja näkileiba ja piparkooke ja näkileiba. Vaheldumisi. Meepurgile tegin ka päkad. No nii ei saa juuuu rallit sõita ma ütlen. Aga kuna on 2.advent, siis piparkoogid, mandariinid ja...... mesi käivad kõik asja juurde. Ei tohi end millegiga karistada, onjo.

Õhtul kokkasin, tuur tuli peale. Tegin tatra- makra- singi- hiinakapsasalatit. Ja egas süüa saa nii teha, et sa miskit ei proovi.....siit seal muudkui näksata ning kõht saabki täis. Igastahes, ma keeran täna magama päris suure kaaluga vist.

Enne magamaminekut kaalun siiski, aga ma tõenäoliselt seda numbrit kõva häälega välja küll ei ütle :)

Palun väga: 67,4 kg näitab kodune kaal.

4 comments:

@mirx said...

jube kiiresti ikka jõuad koju, kohe 20 mintsaga. Mul võttis too mandlite toomise õhtul ikka 5 mintsa kauem...

Anx said...

Ma tulin nats teisest kohast täna, Kalevi spordihallist. Sealt veidi vähem tulla, saab lõigata kaa... :)

Anonymous said...

Nii ei saa...et peidad pea liiva all ning ei avalda väga olulisi andmeid-NUMBREID!!
Ära hoia kõike endale, vaid jaga neid teistega.Ära põe;)jagatud mure on pool muret.Meie aitame:D!!!

Anx said...

:)
ok, õhtul ütlen. et siis saaksite enne homset veel oma ennustust muuta jah???