Wednesday, December 05, 2007

9. nädal, 3. päev

Hakkan täna juba varakult pihta, kuna õhtul ootab PÖFF ees ja ei tea, kas pärast seda enam jaksan päevast kribada. Täiendan ehk vaid postitust või kommentaariumit oluliste sündmustega: kaalu näidud, trennid, lisaampsud mandariini jne...

Ega praeguseks polegi vist rohkem rääkida, kui ainult söögist. Trenni veel ei ole jõudnud ehk jõuab, vaatab kaua veel siin tööl läheb, üks mudel vaja siis uude keskkonda üle viia. Mõtled küll, et mis see nüüd ära ole, lihtne asi, aga kogu aeg venib. Ikka vajab teine pikemalt keskendumist.

H: naturaalne omlett, salat, 2 röstsaia, astelpajumahl ja killuke majoneesi. Üle pika aja sai jälle end omletiga rõõmustatud.
L: kana ja tomati pasta Cafe Petersonis, mitmed viilud pehmet "pikka saia" maitsestatud võiga, keefir
mõtlematu vahepala: Palju õnne, Miša! ehk lauad olid meil siin jällegi tortidest-kringlitest lookas, nii ma siis maitsesingi ära ühe tüki torti (ühe kolmest kirsist krahmasin endale) ja kaks tükki kringlit, mille sisse oli peidetud (ja vahelt tahtis välja pressida) kreemjat vahukoort-kohupiima. Lisaks veel ülihead mandakad: ilma kivideta, parajalt kärtsud, väikesed ja õhukese koorega. Ehk need minu lemmikud. Nii ma siis ikka sõin neid; julgelt üle viie, aga vist jäi see number siiski alla kümne :)
Õ: vist jätan ära, kuna Miša pakkus ju head ja paremat. Kardan siiski, et pistan õhtal enne PÖFFi ühe kohupiimakreemi kodus nahka. Eks näis.

2 comments:

Anonymous said...

Kaalud nagu muinasjutus - olematud! Aga hea mees, kes lubabki.

@mirx said...

kohupiimakreem sai söödud, tee meega joodud, trenni mitte jõutud ja kaalun stabiilselt 104.5