Monday, December 17, 2007

17.detsember

Esmaspäevad on tavaliselt mul enamvähem OK päevad olnud, mitte sinised nagu enamikel. Tänane totaalselt erinev. Öösel magasin vaid 4 tundi (ärge nüüd palun hakake teiegi kurjustama ja seletama, et und on vaja- tean seda väga hästi!), mistõttu (töö)päevast kujunes suhteliselt horror-error. Ja kaalumises jäin ka veel alla. Kontrollkaal näitas tööl jällegi liiga suurt numbrit, st sellist millega polnud osanud arvestada, kuna kodune kaal näitas hommikul 66,2 kg (tööl 67,2 kg). Iseenesest eelmise nädala esimene pool tõotas head tuua, kuid reedene päev rikkus suuresti ilusa ära :( Aga pole hullu. Loodan, et jõulude ajal sööb Mirx kodus hästi palju sealiha ja kapsast ja verivorsti, et siis 27-ndal oleks taas minu päev hiilata :)

Mirx saab ka homme ühe kauaoodatud auhindadest kätte, ses suhtes et seda konkreetset auhinda pole kaua oodatud, vaid et ma olen liiga pikalt talle auhindu võlgu jäänud, nii et homme on üks tasumise kordadest- läheme "Eesti Teatri laule" kuulama-vaatama :)

Söömised:

hommik 09.00: apelsinisuurune mandariin, 4 võileiba singi-vorsti-pasteediga, Latte, jogurtitarretis, 4tk Austria sokolaadi energia ammutamiseks oli väga hää, tee meega vapruse-värinate peletamiseks oli samuti väga hää. Aitas mingiks ajaks kusjuures :)

lõuna 13.00: riisi-suitsukala salat, kohvi, kohupiimakreem

õhtu 16.00: singitasku, toorsalatid 300gr, tee meega

Kui jaksan veel pärast Soome keelt võrkpalli minna, siis lähen. Kui ei, siis koju tuttu. Eks õhtul näha ole :)

Täiendus:

Vedasin end läbi raskuste võrgutrenni. Jube kiusatus oli mitte minna, aga suutsin sellele tundele vastu astuda. Ja väga super, et läksin. Energiat oli ja energiat tuli lisaks. Täiesti peab paika ütlus, et kus on, sinna tuleb juurdegi :) Et trenni siis kokku ajaliselt 2.15. Tegelt oli suht närviline trenn, raffast pidi muudkui maha rahustama, et me ei tulnud platsile end välja elama, vaid et mõnusat mängu mängima ja sporti tegema. Trenni lõpus on meil heaks tavaks saanud naised versus mehed, ja see üks geim on alati superlahe olnud, sest naised võtavad asja hoopis teise entusiasmiga kui mehed ning mäng laabub ka selletõttu palju-palju paremini. Nagu päris kohe. Kuna energiat oli üle, siis jalutasin koju- kõigest 45min- mis see siis ära ei ole, onju! :)

Kodune õhtune kaal: 66,7 kg

Ja magama ikka enne poolt 1 ei saa :(

2 comments:

@mirx said...

mis asjad need vapruse-värinad on?
või miks peaks vaprust ära peletama?

Anx said...

vapruse-värinaid on erinevaid:
1. ühed need, mis tekivad vähesest magamisest
2. teised need, mis tekivad siis, kui hakkad kaineks saama
3. kolmandad need, kui tervis võitleb haigusega jne....

Minul oli täna konkreetselt esimene variant.